Wat als de toekomstige Samsung Galaxy Note uitbreidbaar is?

Samsung Galaxy Note uitschuifbaar display
OnePlus Nord N10

Van de presentatie van OPPO X 2021 het smartphonedebat sinds uitschuifbaar display het ging aan en kon door de familie worden gedaan Samsung Galaxy Note. Er zijn mensen die zeggen dat dit in 2021 de nieuwe trend zou kunnen zijn: na de komst van vouwen zou een nieuwe vormfactor zich voorbereiden om het aanzien van smartphones te veranderen. Op dit moment is het nog vroeg om dit stevig te bevestigen, maar ondertussen heeft het Koreaanse bedrijf een apparaat met deze structurele eigenschap gepatenteerd.

LEES OOK:
Samsung Galaxy S21, S21 + en S21 Ultra: we hebben alle specificaties

De toekomst van de Samsung Galaxy Note-familie zou kunnen doorgaan voor een uitbreidbare smartphone

Het gerucht gaat dat Samsung het heeft een eerste prototype getoond met uitschuifbare display in de privékamers van CES 2020. En een paar dagen geleden werd vice-president Lee Jae-Yong gespot met een vreemd apparaat wat precies dat zou kunnen zijn. Door online informatie te verzamelen, hebben LetsGoDigital en Concept Creator afbeeldingen en videoweergaven gemaakt die hem als de hoofdrolspeler zien.

Volgens de geruchten wil Samsung een smartphone maken met een display dat kan "uitrekken" en zo kan gaan van 6 "tot 8". Het concept is hetzelfde als de opvouwbare, waardoor een telefoon een kleine tablet wordt die je in je zak kunt dragen, maar met een andere structuur. In plaats van twee schermen, één binnen en één buiten, is er maar één die kan worden uitgebreid vanwege het flexibele karakter. Het "verborgen" deel van het scherm buigt achter het lichaam en wordt onthuld zodra het uitbreidingsmechanisme wordt geactiveerd.

Voor de gelegenheid is het gecreëerde concept gebaseerd op de hypothese dat het uitschuifbare scherm zijn debuut zou maken aan boord van een toekomstig model van de serie Samsung Galaxy Note. Omdat het gerucht gaat dat de S21-serie en / of de volgende Galaxy Z-vouw zal de S Pen ondersteunen, is er een gevoel dat de Note-serie mogelijk ten einde is. Maar het uitschuifbare scherm zou het terug kunnen brengen, waardoor een duidelijkere scheidslijn ontstaat met de Galaxy S. Een andere hypothese, even intrigerend, is dat de Z-serie een atypische vormfactor heeft: na de Z-vouw is het niet zo onwaarschijnlijk. hypothese a Samsung Galaxy Z-rol.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .