Samsung Galaxy Z Flip 2 wordt verwacht voor volgend jaar na S21 | Lek

Samsung Galaxy Z Flip 2
Inhoud: Gizmochina

Sinds enkele jaren ben ik vouwende apparaten. Sommige merken, zoals Samsung, lopen in dit opzicht al voor en hebben al verschillende van dit type producten op de markt gebracht. Weer anderen, zoals Apple bijvoorbeeld, hebben nog geen apparaat laten zien flexibele weergave. Zonder dit lijkt het erop dat het Zuid-Koreaanse merk klaar is om volgend jaar het nieuwe te presenteren Samsung Galaxy Z Flip.

25 / 11 update: Samsung Galaxy Z Flip 2 beweegt steeds verder weg in 2021. Vind alle details onderaan het artikel.

Samsung Galaxy Z Flip 2 komt niet met Galaxy S21

Er zijn nog geen officiële bevestigingen, maar het lijkt erop dat Samsung Galaxy Z Flip 2 hoeft niet te verzinnen Galaxy S21. Deze twee presentaties zouden in feite onafhankelijk kunnen zijn, zodat die van het vouwapparaat pas later kon komen. We spreken daarom van de lente van de 2021, een al meer aannemelijke periode voor de release van dit apparaat, dat in meerdere opzichten niet veel zou mogen verschillen van de huidige variant.

Lees ook:
Samsung volgt Apple: Galaxy S21 zonder oplader en koptelefoon! | Lek

We weten nog niets over deze smartphone, dus we verwachten binnenkort wat details te leren. Zoals gezegd verwachten we echter geen grote veranderingen qua ontwerp, noch qua hardware. De laatste zal vrijwel zeker worden gemonteerd SoC van thuis Qualcomm / Samsung, Daarom, de 5G-connectiviteit. We wachten echter nog een paar weken om meer details te weten.

Galaxy Z Flip 2 komt aan na Q1 2021 | Update 25/11

De premissen die al in dit artikel zijn gemaakt, veranderen niet fundamenteel. Samsung Galaxy Z Flip 2 het zal daarom niet in combinatie met de S21-serie komen, zoals bij de vorige generatie. In feite is het merk van plan om de vlam van nieuwsgierigheid het hele jaar door brandend te houden en kannibalisatie van producten te voorkomen. Aangezien de Note-serie niet meer bestaat, zou Samsung de nieuwe Z Flip 2 na de Q1 2021.

We hebben nog geen officiële bevestigingen, maar het is aannemelijk dat het bedrijf in deze richting beweegt. Vooruitlopend op de release van Galaxy S21, althans in vergelijking met de traditie van de afgelopen jaren, is deze koerswijziging natuurlijk niet verrassend.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .