Samsung: stop de productie van lcd's, maar niet tegen 2020

samsung
Inhoud: DDay.it

Dat de wereld van de techniek niet meer in de markt gelooft LCD-scherm het was al een tijdje begrepen. In feite zijn nu bijna alle middelhoge smartphones uitgerust OLED-panelen die door hun technische kenmerken aantrekkelijker lijken voor het publiek. Deze trend is ook begonnen in de tv-wereld. Samsungdaarom heeft de eigenaar van fabrieken die zich toeleggen op de productie van deze schermen, besloten om de activiteiten stop te zetten, maar niet vóór een bepaalde periode.

Samsung stelt de sluiting van lcd-fabrieken uit

huawei samsung toont ons autorisatie

Al geruime tijd gaan er geruchten over de wil van het Zuid-Koreaanse merk om de fabrieken permanent te sluiten voor de productie van LCD scherm. Tegen het einde van dit jaar had Samsung eigenlijk de stekker eruit moeten trekken. Volgens de laatste informatie lijkt het erop dat het bedrijf deze sluiting wilde uitstellen vanwege de recente vraag naar dit type displays. Met de noodsituatie coronavirusin feite is de vraag naar bepaalde specifieke apparaten toegenomen, evenals de vraag naar een groter aanbod van lcd-schermen.

Lees ook:
Samsung Galaxy Z Flip 2 wordt verwacht voor volgend jaar na S21 | Lek

Het schijnt dat Samsung zal dergelijke panelen in ieder geval tot maart 2021 blijven produceren, ook in de L8-fabriek in Azan, waar het dit bedrijf jarenlang in leven heeft gehouden. Er zal dus nog wat tijd moeten verstrijken voordat het bedrijf zich eindelijk volledig kan wijden aan de productie van OLED-panelen op grote schaal.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .