De nieuwe uitdagingen van Honor gaan voorbij aan de concurrenten: wie zijn de nieuwe rivalen?

eer concurrent in de smartphonebranche

Hoewel hij nog in een embryonaal stadium verkeert, ziet hij de constructie van de structuur van wat het nieuwe merk zal zijn, Eren moet al nadenken over wie ik zal zijn concurrent wat nieuwe uitdagingen zal brengen voor het "pasgeboren" bedrijf op de markt smartphone.

Eer: wat als Huawei de belangrijkste concurrent van het merk was?

eer concurrent smartphone sector 2

Zelfs toen het nog onder auspiciën van Huawei, Eren werd geplaatst in een competitiecategorie, vooral in Europa, waarin er enkele echte topspelers zijn in het lage kostenbereik: redmi e Lindahl. Deze laatsten hebben veel op hun producten gedrukt, juist omdat ze zich snel losmaakten van hun belangrijkste merken, Xiaomi e OPPO, die hun eigen technologische ecosystemen gaan vormen.

Erenjuist om deze reden is het er niet altijd in geslaagd om met zijn eigen te voorschijn te komen ecosysteem, ook omdat Huawei beheerste volledig de dynamiek van het merk, vooral in de smartphonebranche. Met commerciële onafhankelijkheid, het jonge bedrijf van George Zhao e Wan Biao het kon niet alleen de genoemde bedrijven bereiken in termen van omzet, maar het zou ook een kwalitatieve sprong kunnen wagen OnePlus gaan concurreren met de grote namen in de sector, zoals vivo, OPPO, Xiaomi en waarom ook niet met Huawei.

En alleen de twee topmanagers di Eren ze zouden serieus kunnen proberen te concurreren met het voormalige moederbedrijf, hoewel de productieketen in ieder geval in eerste instantie nog dezelfde kan zijn. Hoewel eer, in termen van sancties Verenigde Staten, kan een voordeel hebben, aangezien de toeleveringsketen een Taiwan en niet in China, daarom zou het de verboden omzeilen. We moeten gewoon de komende maanden wachten om te begrijpen hoe de situatie op de markt zal evolueren smartphone, dat wordt steeds meer.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .