Honor zou Google-services terug kunnen krijgen nu het zonder Huawei is: welke toekomst wacht ons?

eer google huawei-services

De afgelopen uren zijn van levensbelang geweest Huawei e Eren en hebben het pad gevolgd dat de twee bedrijven zullen volgen, nu geconsolideerde bedrijven in de technische wereld. De Chinese reus heeft officieel zijn submerk verkocht en de gevolgen van deze actie kunnen leiden tot een vrijlating voor de Servizi Google aan boord van toekomstige Honor-smartphones. Zal het echt zo zijn? Wat kunnen de scenario's zijn voor de komende maanden?

Zonder het "gewicht" van Huawei zouden Google-services kunnen terugkeren naar Honor-smartphones

Huawei en het Amerikaanse verbod: laten we de situatie eens bekijken

huawei ban usa troef

Laten we beginnen bij het startpunt van de hele vraag, namelijk de verbod van Huawei. Gezien het onevenredige aantal opgeschreven woorden heeft het geen zin om er bij stil te staan, maar het is goed om er snel op terug te vallen. Hier vind je ons hoofdartikel, nuttig voor het begrijpen van de aanvankelijke dynamiek met betrekking tot de contrasten tussen het Chinese huis en de Amerikaanse regering. Wat betreft de meest recente gebeurtenissen, ondanks dat hij niet was herkozen, slaagde de huidige president Trump erin om het Aziatische bedrijf opnieuw een slag toe te brengen, verlenging van het verbod tot 11 januari 2021. Het is niet alleen een renovatie, maar nu noch bedrijven, noch individuen zullen financiële aandelen van die bedrijven kunnen bezitten waarvan wordt aangenomen dat ze verband houden met het People's Liberation Army, inclusief Huawei.

Sindsdien kunnen de dingen veranderen 20 Januari, met de komst van Biden in het Witte Huis. De toekomstige president moet de orde in het beheer van het buitenlands beleid herstellen met een duidelijk zachtere en minder obsessieve houding ten opzichte van de merken die onder het verbod vallen. Ik bedoel, er is misschien een happy end - hier vind je een veel diepgaandere analyse - maar misschien maar de helft: de gigantische investeringen van Huawei voor hun eigen land Mobiele diensten ed AppGallery ze hebben zeker een gewicht, en niet te vergeten HarmonyOS, een nieuwigheid die de afgelopen jaren een van de grootste omwentelingen in de mobiele sector zou kunnen blijken te zijn.

Kortom, misschien wel de Chinese reus hij is echt op vrede gericht met Google, maar deze rust betekent niet noodzakelijk een terug naar de status quo. Huawei zou zich kunnen blijven concentreren op zijn diensten, zonder die van Google te minachten, maar toch naar de totale onafhankelijkheid.

Wat houdt de Honor-uitverkoop in?

eer logo

Het begrip onafhankelijkheid het is essentieel om te begrijpen waar de redenen voor zouden kunnen zijn Eer verkoop. Onafhankelijk zijn van de kosten van Amerikaanse bedrijven en uiteraard het submerk verkopen (laten we nogmaals onthouden: een van de meest bloeiende in het mobiele landschap) heeft zeker een kapitaal gegenereerd om niet te worden poco. Het cijfer is niet bekend, maar er gaan geruchten rond de 12 miljard euro.

Maar natuurlijk zou er naast de onafhankelijkheid van Huawei ook een reden kunnen zijn die nauwer verband houdt met Honor. Het voormalige submerk kreeg in feite dezelfde behandeling als het moederbedrijf: het werd nooit genoemd door de Entiteitenlijst van het Amerikaanse ministerie van Handel, maar de relatie met Huawei heeft duidelijk veel deuren gesloten. Eer moest ook geef Google-services op op de nieuwste modellen, maar nu kunnen dingen veranderen dankzij de verkoop aan het bedrijf Shenzen Zhixin Nieuwe informatietechnologie (een consortium van meer dan 30 leden).

Keren Google-services terug naar Honor-smartphones?

En vanaf hier komen we bij de belangrijke vraag: we zullen een terugkeer van Google-services zien op Honor-smartphones? De realiteit die het merk heeft overgenomen, meldde dat er is geen impact op de productie en dat alles 7.000 medewerkers: kortom, het merk zal blijven bewegen zoals het altijd is geweest (behalve sensationele wendingen). De sociale accounts blijven hetzelfde en de Magic UI zal blijven vooruitgaan. Hetzelfde geldt ook voor de service na verkoop modellen op de markt en eerdere modellen.

Honour zal daarom smartphones blijven maken en ja, er is een mogelijkheid tot teruggave van Google-services. Zoals gemeld poco hierboven staat Huawei op de lijst van bedrijven die door de Amerikaanse overheid zijn verboden. Nu heeft de Chinese reus geen enkel belang in het nieuwe bedrijf van Honor. We specificeren echter dat er nog geen officiële aankondiging is en dat dit waarschijnlijk moet worden doorgegeven overgangsperiode. Dan komt die van onderhandelingen (als het komt), maar de kans is groot dat de toekomstige smartphones van Honor de services van Big G beoordelen.

Het enige risico wordt gevormd door de uitbreiding van de lijst van bedrijven die onder het verbod vallen: als Honor op de Entiteitenlijst komt te staan, zal het hetzelfde lot blijven ondergaan als Huawei. Het is nu duidelijk: alles wordt gespeeld in januari wanneer Biden voet zet in het Witte Huis en tot die tijd zullen er altijd risico's zijn voor het Chinese merk.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .