Eer: het nieuwe organigram van het bedrijf ziet veel bekende gezichten

eer het organigram van de CEO

Ze zijn geslaagd poco meer dan 24 uur vanaf definitieve overdracht di Eren door Huawei aan het consortium van Shenzhen. Het merk, inmiddels voormalig partner van de Chinese technologiegigant, heeft zelfs voor software ondersteuning, maar bovenal heeft hij heel duidelijke ideeën over wie deze nieuwe ervaring zal leiden President e CEO di Eren.

Eer: de president is het voormalige hoofd van consumentenzaken van Huawei, George Zhao wordt CEO

ere president ceo organigram 2

De eerste echte nieuwigheid van het organigram van het bedrijf, dat we als bevestiging zouden kunnen definiëren, is de verkiezing a President di Eren voor Wan Biaoex COO (praktisch stond hij aan het hoofd) van Consumer Business afdeling di Huawei. Hij vervangt Rao Junxiang en zorgt voor de keten di levering van chipset voor de nieuwe Honor-producten.

Momenteel om zijn plaats in te nemen Huawei Sarà Hij bende, Voorzitter van de mobiele afdeling van de Chinese reus. Verder naar de rol van CEO di Eren, zal het bezet worden door het reeds aanwezige George Zhao. Andere leidinggevende functies zullen worden vervuld door verschillende ex dirigenti di Huawei, Terwijl dipendenti het is bevestigd dat ze rond 8000 zullen zijn.

Wat betreft de aandelenkapitaal, is er een aanzienlijke stijging tot ongeveer 385 miljoen, wisselkoers van ongeveer 3 miljard yuan. Ten slotte, Eren focust sterk op zichzelf en wil verrassend beginnen, wellicht ook om te laten zien dat het op eigen kracht het jongere publiek kan overtuigen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .