Voor de “nieuwe” Honor zijn de verkoopprognoses in 2021 niet spannend

eer logo

Waarschijnlijk Huawei het was het belangrijkste slachtoffer van de botsing tussen de VS en China, en werd gedwongen zichzelf de dochteronderneming te ontnemen Eren. Het duurde enkele weken, maar uiteindelijk formaliseerde het bedrijf de verkoop ten voordele van de Shenzhen Zhixin New Information Technology-groep. Op dit punt zullen de twee bedrijven elk hun eigen weg gaan, tot aan de verkoopprognose ze zien er niet bepaald positief uit.

LEES OOK:
De nieuwe uitdagingen van Honor gaan voorbij aan de concurrenten: wie zijn de nieuwe rivalen?

Huawei bereidt zich voor op een grote terugslag in 2021, terwijl Honor zich voorbereidt op een nieuwe start

huawei honor voorspellingen 2021

De marktanalyses van TrendForce hebben aangetoond hoe Huawei's 2021 rood wordt, met een daling van de verkoop van smartphones op zijn zachtst gezegd poco imposant. Dit zal mede voortkomen uit het uitsluiten van Honor van de graaf, al is in welke verhouding niet te schatten. Wat kan worden geschat, althans volgens TrendForce-gegevens, is het marktaandeel waarnaar de "nieuwe" Honor zou moeten streven. Als Huawei zich al voorbereidt op een daling met dubbele cijfers, zou zelfs zijn voormalige submerk niet in beter water zwemmen. Schattingen spreken van a 2% wereldwijd aandeel, ver onder de cijfers waarop concurrenten zoals Xiaomi, OPPO en hun respectievelijke dochterondernemingen zoals Redmi en Realme draaien.

Deze daling, zowel voor Huawei als voor Honor, is voornamelijk toe te schrijven aan de gebrek aan de productieketen,. Het Amerikaanse verbod zette de aanschaf van componenten onder druk, omdat TSMC geen Kirin-chipsets voor hen kon produceren. In de tussentijd zullen merken als Xiaomi, OPPO en Vivo het aanbod vergroten en marktaandelen stelen van Huawei en Honor. Bovendien zal het nodig zijn om te beoordelen of het detachement van Huawei hem in staat zal stellen terug te keren om i Google-services.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .