Hoe gedeelde WhatsApp-foto's te verwijderen

Hoe gedeelde WhatsApp-foto's te verwijderen
Credits: XDA

Er zijn de laatste tijd nogal wat functies naar de berichten-app gekomen, zoals i kortstondige berichten en ondersteuning voor Gezicht Unlock, maar helaas is het een patstelling aangezien ze - op het moment van schrijven - nog niet zijn vrijgelaten. Ondanks dit kleine probleem is er dit keer voor iedereen iets nieuws: het is de tool Ruimte beheren, al gespot in bèta en nu eindelijk overgezet naar de stabiele release. Maar geen geklets meer, laten we het uitzoeken komen funziona e hoe u gedeelde foto's verwijdert su WhatsApp snel.

WhatsApp: hier leest u hoe u gedeelde foto's verwijdert, dankzij deze officiële tool

Zoals aan het begin verwacht, beheren ruimte debuteerde enige tijd geleden in bèta, precies in versie 2.20.201.9 die in september werd uitgebracht. Het sap is super simpel: de nieuwe functie van WhatsApp stelt u in staat snel afbeeldingen en multimediabestanden op te schonen die met uw contacten zijn gedeeld, zodat u niet hoeft in te grijpen in individuele chats of in de galerij van uw smartphone. Het is een snelle en intuïtieve tool, waardoor u direct via de applicatie efficiënt kunt handelen.

Hoe het werkt Beheer ruimte op WhatsApp

whatsapp

Dus hoe werkt het beheren ruimte en hoe u foto's kunt verwijderen die zijn gedeeld op WhatsApp? Niets is eenvoudiger: na het installeren van de laatste versie van de applicatie (hieronder vind je ook de link om direct te downloaden uit de Google Play Store of de App Store) open je deze en klik je op de drie puntjes rechtsboven. Ga naar Instellingen, Dan Ruimte en data: Hier vind je de nieuwe optie Ruimte beheren.

Selecteer de tool en je zult in een oogwenk alle multimediabestanden kunnen zien die met je contacten zijn gedeeld. Ga vanaf hier verder met cancellazione het is zo simpel. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid Controleer en verwijder deze items, waarmee u bestanden die vaak zijn doorgestuurd of bestanden groter dan 5 MB direct kunt bekijken.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .