Huawei AppGallery is de hoofdsponsor van Droidcon Italy 2020

huawei appgallery
OnePlus Nord N10

Laten we teruggaan naar de officiële winkel Huawei AppGallery, maar deze keer gaat het niet over de komst van een nieuwe applicatie, maar eerder een nieuwigheid die dieper in de Android-wereld gaat. AppGallery is dat in feite hoofd- sponsor van de laatste editie van Droidcon Italië, een van de belangrijkste internationale conferenties voor Android-ontwikkelaars 27 en 28 november 2020 in live streaming. Het Synesthesia-evenement is aangebroken 7e editie dit jaar een unieke kans creëren voor training, uitwisseling en netwerken.

Huawei brengt de innovatieve en technologische ervaring van AppGallery naar Droidcon Italië 2020

Huawei AppGallery

Gedurende de twee dagen van Droidcon Italië - vol ontmoetingen en mogelijkheden voor interactie door middel van keynotes, ronde tafels, interviews, hackathons en webinars - de Chinese kolos zal zijn toewijding aan het onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve ideeën brengen die leven hebben gegeven aan wat vandaag het ecosysteem is Huawei Mobile Services, wiens hoofdrolspeler ongetwijfeld is AppGallery. Ondanks dat het een relatief jong platform is en al de derde app store ter wereld, telt het vandaag verder 2 miljoen ontwikkelaars Inloggen.

huawei appgallery
Credits: droidcon Italië

De Droidcon Italië-agenda biedt twee interventies van het team Huawei AppGallery, gewijd aan het belangrijkste nieuws van de winkel en de mogelijkheden die worden geboden aan ontwikkelaars. Dit is een gelegenheid om de details van het HMS Core, die tot nu toe 56 kits en 19.981 API bevat. Huawei-experts zullen ook beschikbaar zijn voor ontwikkelaars en alle abonnees van het evenement via een virtuele stand om vragen en curiosa te beantwoorden.

“We zijn verheugd om als hoofdsponsor deel te nemen aan deze editie van Droidcon Italië. Bij Huawei hebben we ons altijd ingezet om onze klanten te voorzien van nieuwe en innovatieve technologieën, voor een ongeëvenaarde gebruikerservaring, niet alleen op hardwareniveau. We hebben zelfs nieuwe diensten geïntroduceerd en een eigen app store die het eerste echte alternatief voor traditionele winkels van de afgelopen tien jaar is, Huawei AppGallery. Om onze winkel steeds competitiever te maken, werken we samen met de gemeenschap van ontwikkelaars, die vandaag meer dan 2 miljoen wereldwijd telt, om hen te ondersteunen bij de integratie en release van hun apps, evenals bij de aanschaf van nieuwe gebruikers en het genereren van inkomsten met hun services " zei Stephen duan, General Manager Consumer Business Group Huawei Italia.

Naast de constante ontwikkeling van zijn HMS-ecosysteem, houdt het Chinese bedrijf zich ook bezig met ondersteuning voor ontwikkelaars en partners, zoals in het geval van het nieuwe volledige hulpdienst: un Witte Papier en een online adviesplatform inclusief informatie over beleid, productlokalisatie, gebruikersacquisitie en inkomsten genereren.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .