Verschillende Honor-handelsmerken aangevraagd door Huawei, ondanks de verkoop

eer
OnePlus Nord N10

Heel bijzonder keerpunt in de zaak van de verkoop van Huawei en eer. De Chinese reus, ondanks de geruchten overhandigen van zijn partnermerk, heeft in feite een groot aantal merken met eigen naam van Eren. Wat betekent dat?

Huawei heeft merkregistratie aangevraagd voor een heel Honor-systeem

huawei honor geregistreerde handelsmerken

Volgens de portal Tianyan Check, Huawei Technologies heeft onlangs de registratie van een groot aantal merken aangevraagd Eren, vooral in de periode tussen 5 en 6 november 2020. Daaronder vinden we de eenvoudige namen "Eren"En"HONOR“, Met de eerste gericht op dranken (een biertje), terwijl de tweede tot een tappetino het is bedoeld voor buitenkanten.

Om de technologische kennis in te gaan, werden de merken geregistreerd Eer video voor educatieve, entertainment- en wetenschappelijke tools, Eer portemonnee voor financieel beheer, Eer lezen altijd in de drie delen van de video maar gericht op lezen, Eer betalen, die verwijst naar producten voor het betalingssysteem, maar ook Eer AppGallery, wat geen twijfel laat. Eindelijk het handelsmerk geregistreerd Eer Pro Choice, wat de verlichting en airconditioning beïnvloedt.

Weinig nieuwsgierigheid echter Huawei zelf: ze solliciteerde ook naar een vermeende persoon MateBox, wat de eerste zou kunnen zijn mini-pc van het merk. Terugkomend op de vraag Erenheeft de Chinese reus de merken mogelijk gemaakt voor iets dat zal worden verkocht aan nieuwe kopers van het partnermerk, waardoor een toch al vrij grote catalogus wordt verrijkt.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .