Huawei: 10.000 mensen aan het werk voor LIDAR in elektrische auto's

huawei lidar elektrische auto
OnePlus Nord N10

De afgelopen weken is er veel gesproken over de betrokkenheid van Huawei in de productie van elektrische auto's. Dit komt omdat de Chinese reus herhaaldelijk heeft herhaald dat hij geen 'auto elettrica maar veel van hem slimme componenten, met name in LIDAR teledetectie, waarvoor een grote hoeveelheid mensen nodig is voor de ontwikkeling ervan.

Huawei: de ontwikkeling van LIDAR vereist ongeveer 10.000 mensen, maar kost minder

huawei lidar ontwikkelingssensor 2

Om te laten zien aan hoeveel mensen werkt LIDAR di Huawei voor auto elettrica was President van de divisie Slimme auto-oplossingen, Wang Jun, die uitlegde dat het centrum van opto-elektrische technologie di Wuhan ziet de betrokkenheid van daarbuiten 10.000 mensen.

Het gestelde doel van de automotive ontwikkelingscentrum di Huawei is om te komen tot een LiDAR met 100 lijnlaser voor auto elettrica in de kortst mogelijke tijd. Dit ook om er zo snel mogelijk te geraken haal de prijs omlaag van de huidige 200 tot 100 dollar.

Dit alles betekent ook nog iets heel belangrijks voor Huawei: aangezien het nieuws over zijn betrokkenheid in de automobielsector steeds vaker voorkomt, is het duidelijk dat de Chinese reus inmiddels klaar is om massaproductie van dit soort componenten, inclusief alleen de LIDAR en een high definition camera van 5.4 MP om een ​​systeem van one-stop intelligente rijsensoren.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .