Huawei verkocht Honor: nu is het officieel

eer

De contrasten tussen de Chinese reus en de regering Verenigde Staten ze lijken niet glad te strijken, met verschillende fabrikanten gedwongen toestemming vragen om te handelen met Huawei e niet bepaald rooskleurige voorspellingen voor de komende maanden. Er gaan zelfs geruchten over de mogelijkheid dat Microsoft neemt Nokia over, dankzij een toenemende belangstelling voor 5G-infrastructuren. Maar wat zou de beste oplossing kunnen zijn voor het Chinese huis? Volgens een bekende analist Huawei moeten verkoop eer: dit is de reden voor deze hypothese.

17 / 11 update: de Chinese reus heeft Honor verkocht en het nieuws is nu officieel. Aan het einde van het artikel vindt u alle details over deze nieuwigheid.

Huawei en Honor: dit zou de toekomst van de twee merken kunnen zijn

Huawei Honor

De analist van TF International Securities Ming-Chi Kuo hij werd beroemd om zijn voorspellingen, goed getimed of in ieder geval dicht bij de realiteit. Volgens die laatste is de kans groot dat Huawei kies ervoor om te verkopen Eren, om zijn submerk onafhankelijk te maken (dat tot op heden, zoals we ons herinneren, deel blijft uitmaken van de Chinese reus). Wat zouden de voordelen zijn van deze beslissing?

Door op deze manier te handelen en Honor, het merk volledig onafhankelijk te maken het zal niet worden beïnvloed door het verbod van de Amerikaanse regering en zal de nodige componenten kunnen kopen (zelfs van Amerikaanse bedrijven) en zich nog meer op de wereldmarkt kunnen vestigen met de verkoop van zijn smartphones.

Bovendien zou deze scheiding volgens de analist de Chinese reus kunnen helpen bij te dragen aan zijn technologische ontwikkeling naar onafhankelijkheid. Dat herinneren we ons Eren is een van de meest populaire merken en wordt thuis verkocht en is zeker een belangrijk onderdeel van Huawei's bedrijf. Maar zichzelf nog meer vestigen op de internationale markt zal zeker bijdragen aan het verhogen van de lat van Huawei, om nog maar te zwijgen van de grotere vrijheid en de mogelijkheid om nog directer te gaan concurreren met de verschillende rivalen in de sector.

Huawei ontkent het, maar zou in onderhandeling zijn met Digital China Group

Volgens de beweringen van brancheanalisten zouden bronnen in de buurt van Huawei sterk in de smaak vallen ontkende het nieuws van de mogelijke verkoop van eer. Het nieuws werd gemeld door thuis maar het is geannuleerd, dus er hangt nog steeds verwarring in de lucht.

Uit de laatste geruchten lijkt het er zelfs op dat Huawei daadwerkelijk onderhandelt over de verkoop van een deel van het merk Honor. Het lijkt er in feite op dat de onderhandelingen een van de Chinese giganten op dit gebied betreffen Digital China Group, distributeur van Honor-apparaten. De betrokkenheid van andere bekende realiteiten op ons grondgebied, zoals Xiaomi e TCL.

Deze vermeende deal zou Honor naar een andere dimensie brengen en de Amerikaanse band tegen Huawei overleven. In de schatkist van laatstgenoemd bedrijf zouden ze dan rondgaan 25 miljard yuandus rond de 3 miljard euro, een vrij fors bedrag. Op dit moment zijn er door geen van de betrokken partijen uitspraken over de kwestie gedaan, dus we moeten wachten op meer nieuws om meer te weten te komen. Wat wordt de toekomst van Honor?

Huawei zou Honor voor ongeveer 12 miljard euro kunnen verkopen

Blijkbaar lijken de onderhandelingen over de overname van Honor niet te zijn gestopt, althans volgens de geruchten. Hoewel Huawei in het verleden heeft ontkend, de Chinese media gaan bijna uit van de verkoop. Het gaat niet om de eerder genoemde namen, maar om een ​​joint venture bestaande uit verschillende Aziatische telefoondistributeurs. Hieronder vallen Ashide, China Post, Putian en Tianyin, evenals de investeringsmaatschappij Shenzhen SASAC.

Huawei is van plan Honor te verkopen met een deal van 100 miljard yuan, zo ongeveer 12 miljard. Tot de kopers zouden ook Digital China Group en de regering van Shenzhen kunnen behoren. Bovendien lijkt het erop dat deze onderhandelingen kunnen worden voortgezet ondanks de sluiting van de verkiezingen in de Verenigde Staten, waardoor Trump uit de weg werd geruimd. Huawei voorziet zelfs geen aanstaande wijzigingen in de Amerikaans beleid in de komende maanden, dus het zou gedwongen worden om Honor zo snel mogelijk op te heffen. Nogmaals volgens de bronnen dan Digital China Group zal met één tot de top twee aandeelhouders van Honor behoren aandeel van bijna 15% in Honor, dat voorheen volledig eigendom was van Huawei. Door de transactie kan Digital China het grootste deel van de deal financieren met bankleningen, die verder zullen worden aangevuld door ten minste drie door de overheid gesteunde investeringsfirma's uit Shenzhen's financiële technologiehub.

Honor behoudt al haar 7.000 medewerkers

De onderhandelingen voor het Eer verkoop, dus we mogen er ook een verwachten verdraaiing vanuit het oogpunt zakelijk. Door onafhankelijk te worden, zal dit merk in feite enkele van de beste samenvoegen dirigenti van Huawei, met een nogal verwrongen ronde fauteuils. Ondanks alles lijkt het bedrijf echter absoluut niet van plan te zijn om het personeel, bestaande uit ongeveer 7.000 medewerkers. Sommigen van hen zullen daarom liever worden overgebracht van het Huawei-hoofdkantoor in Shenzhen naar een nieuwe structuur, om zo voor Honor te kunnen blijven werken.

Eer: George Zhao wordt CEO, bevestigde TCL in het verkoopplan

eer verkoop huawei

Na ontvangst van nieuwe bevestigingen van toewijzing en scheiding van Huawei, Eren begin met poco a poco om te definiëren hoe de verkoopplan en vooral de eerste bevestigingen op het interne organigram.

Inderdaad, in 30 merken dat zal het consortium vormen dat het merk zal kopen en vervolgens het levering van het merk wordt de aanwezigheid van bevestigd TCL, maar wat betreft de ambten, zullen we moeten wachten op morgen, 17 november 2020, waar alles zeker duidelijker zal zijn.

Wat het organigram betreft, er komen steeds meer aandringende indiscreties dan het nieuwe President di Eren Sarà Wan Biao, huidig COO del Consumentenbedrijf di Huawei, Terwijl George Zhao zou langskomen President a CEO, waardoor een belangrijke synergie ontstaat.

Geruchten over de verkoop van Honor houden steeds meer aan, ondanks het feit dat de president van de Verenigde Staten inmiddels is veranderd. Afgezien van dit aspect is het in feite aannemelijk dat Huawei nu zijn eigen weg gaat en op sommige punten nooit meer terugkomt. Het enige dat dus overblijft, is wachten op verdere informatie hierover.

Huawei heeft Honor officieel verkocht: hier is wat er gaat gebeuren | Update 17/11

huawei verkoopt eer

Na de lawine van berichten en geruchten van de afgelopen dagen is het nu eindelijk officieel: Huawei hij verkocht Eren en de koper zou een consortium zijn van meer dan 30 tussen wederverkopers en agenten. Dit komt onder de naam van een nieuw bedrijf genaamd Shenzen Zhixin Nieuwe informatietechnologie en het lijkt erop dat Huawei aan het einde van de verkoopprocedure geen aandeel meer in het merk zal hebben.

De voorwaarden van de overeenkomst gaan vooraf aan het verkoop van het volledige Honor-pakket, inclusief onderzoek en ontwikkeling, de toeleveringsketen en alle andere middelen, waaronder i 7.000 medewerkers die deel uitmaken van het merk. Wat betreft de bedoelingen van de kopersgroep, wordt een verklaring vrijgegeven aan de Chinese krant Shenzhen Special Zone dagelijks meldt dat de verkoop het is een investering om de industriële keten Honor te redden. Een paar woorden voor de wijzen, maar één ding lijkt zeker: er is geen impact op de productie en alles zal doorgaan zoals het altijd is geweest.

Maar afgezien van enige verklaring, vraagt ​​men zich af: wat is het doel van deze verkoop voor Huawei? Bedenk dat de Chinese reus het Entiteitenlijst van het Amerikaanse ministerie van Handel en heeft veel problemen gehad met het blokkeren van activiteiten tegen Amerikaanse bedrijven. Het lijkt aannemelijk dat deze stap is bedoeld maak Huawei onafhankelijk tot het einde toe door Amerikaanse bedrijven: hiervoor is kapitaal nodig en de verkoop van eer (een zeer bloeiende realiteit) was misschien het antwoord.

Tot slot is er niets onthuld over het cijfer dat op het spel staat, maar in de voorgaande dagen was er sprake van een som van rond 12 miljard.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .