Origin OS komt ook aan boord van iQOO-smartphones

vivo
Credits: levend
OnePlus Nord N10

Over een paar uur zal vivo aankondigen Oorsprong OS, de nieuwe versie van zijn eigen interface wie zal de Funtouch OS ten gunste van een meer moderne, vloeiende, minimale oplossing die een ervaring kan bieden die dicht bij de realiteit staat (wat dat ook betekent ...). Terwijl we ons afvragen wat de betekenis hiervan en andere dingen zijn, is de Product Manager van iQOO - veel praktischer dan wij - hij gooide de haak en suggereert dat Origin OS ook aan boord van de modellen van het merk zal komen.

IQOO zal ook overschakelen naar Origin OS: de "bevestiging" komt van de Product Manager

vivo oorsprong os iqoo
Credits: Weibo

Via een bericht op Weibo bevestigde de directeur dat het fundamenteel zou kunnen blijken te zijn voor de toekomstige (en huidige) modellen van het Chinese bedrijf. Op de sociale media wordt het gelezen "Veel gebruikers hebben gevraagd of iQOO zich zal aanpassen aan het nieuwe Origin OS ... waarom niet?". Een heel eenvoudige zin, maar die de deuren opent naar een scenario dat we tot nu toe niet hadden overwogen, afkomstig uit de nieuwe interface en uit de volgende vivo X60 (aankomst in december, gaat het gerucht). Kortom, de Product Manager suggereert heel openlijk dat in de toekomst van iQOO er Oorsprong OS.

Desondanks ontbreekt nog een officiële bevestiging, maar het is redelijk voor te stellen dat alles op 18 november, ter gelegenheid van het debuut van het vivo-systeem. Waarschijnlijk zal tijdens het evenement de lijst met ondersteunde smartphones worden onthuld en vanaf morgen kunnen we er ook iQOO-modellen onder zien (misschien op de nieuwste "top" Z1 of op de modellen van 3 serie)

Zodra we meer weten, zullen we dit artikel bijwerken met al het nieuws en de mogelijke lijst met getroffen apparaten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .