LG bereidt een 17 "notebook voor met een oprolbaar beeldscherm

lg weergave

De komst van LG Vleugel markeerde een belangrijke stap voorwaarts voor het Aziatische huis, dat bleek te beschikken over veel kaarten om te spelen. Ondertussen vooruitdenkend anticipeerde het bedrijf op de komst van zijn nieuwe model in de serie Explorer-project, een apparaat met een uitschuifbaar display (waarvan verschillende patenten op het ontwerp en de mogelijke naam van de smartphone ook online zijn gelekt). Als dat niet genoeg is, kunt u er zeker van zijn waarom LG heeft ook een notitieboekje met een tonen breed en oprolbaar: wordt het de laptop van de toekomst of gewoon een experiment?

In de toekomst van LG komt er mogelijk een notebook met een oprolbaar beeldscherm

lg notebook met oprolbaar display

Het idee van een smartphone met een uitschuifbaar of oprolbaar beeldscherm is zeker niet nieuw: er is de afgelopen maanden veel over gesproken en recentelijk is het uitgekomen met de komst van OPPO X, concepttelefoon die ons letterlijk deed dromen. Ook als het gaat om oprolbare apparaten, heeft LG het al goed gedaan TV uit de Signature-serie (natuurlijk tegen een beestachtige prijs verkocht). Kortom, de toekomst zou ook andere apparaten van dit type met zich mee kunnen brengen en nu laat een patent ons de eerste beelden zien van een notitieboekje met tonen oprolbaar weblog LG vergelijkbaar met een oplossing die enige tijd geleden werd opgemerkt().

lg notebook met oprolbaar display

De laptop gebruikt een 13.3 " die kan worden "uitgerold" om goed op te staan 17 ": royale afmetingen, ontworpen voor elk type gebruik. Maar het hoogtepunt - niet op het niveau van het display, maar zeker heel interessant - wordt weergegeven door de module met tastiera e touchpad. Het lijkt erop dat deze op zichzelf kan worden opgevouwen en gesloten, om nog minder ruimte in te nemen.

Uiteraard, aangezien het ontwerp een patent is het is misschien niet de laatste (er is onder andere een ruwe en nauwelijks geschetste stijl). Bovendien is het door zijn aard niet zeker dat LG's oprolbare beeldscherm notebook werkelijkheid zal worden. Hoe dan ook, wat vind je van zo'n oplossing? Zo'n laptop zou je wel willen bijzonder? In de tussentijd laten we u achter met die van ons recensie di LG vleugel (bovenaan vind je de video): dit is een bepaalde smartphone!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .