MIUI 12 en 11: alle bugs op Xiaomi, Redmi en POCO

miui 12 bug

La MIUI 12 komt op de nieuwste modellen geproduceerd door Xiaomi, redmi e POCO, zoals de officiële routekaart, maar ik kever kan op de agenda staan, zelfs in het geval van de vorige MIUI 11. Officieel vrijgegeven la scorsa primavera, blijkt de nieuwe versie van de gebruikersinterface van Xiaomi bijzonder populair te zijn. Naast het aangenomen esthetische herontwerp, introduceert de firmware verschillende functionele innovaties, waaronder camera, systeem-app enzovoort. Dit betekent echter niet dat er geen builds zijn met meer of minder relevante problemen die sommige modellen treffen.

Om een ​​zo breed mogelijk overzicht te hebben, hebben we een artikel gemaakt met daarin alle bugs aantekeningen die binnen de gemeenschap worden besproken. Het is niet zeker of u, als u de aangegeven smartphone heeft, deze ook heeft gevonden. Uiteraard nodigen we u uit om ons dit te laten weten in het gedeelte "Opmerkingen" van u, als u problemen hebt ondervonden die niet in de lijst staan. Voor de volledigheid willen we aangeven dat dit bugs zijn die betrekking hebben op de maand september en niet op de voorgaande maanden, hoewel ze zelfs maanden later zouden kunnen blijven bestaan. We willen graag specificeren dat, om voor de hand liggende logistieke redenen, de gerapporteerde bugs mogelijk zijn verholpen. Gezien hun aantal kunnen we ze niet allemaal bijhouden en ze verwijderen voor het geval ze verdwijnen.

Laatst bijgewerkt: 24 november (POCO X3 NFC)

LEES OOKE:
MIUI 12 Stable: downloadlink voor verschillende Xiaomi- en Redmi-modellen Downloaden

Hier is de lijst met MIUI 12- en 11-softwarefouten die Xiaomi-smartphones treffen

xiaomi miui 12

MIUI 12

20 / 11 - Xiaomi-ontwikkelaars onderzoeken een MIUI-bug die van invloed is op verschillende apparaten. De MIUI 12 Beta 20.11.16-update veroorzaakte een knipperend probleem bij het openen van geel getinte pagina's. Een niche-bug maar dat betreft modellen als Xiaomi Mi 10, Mi 9 Lite, Mi CC9, Mi 9T Pro en Redmi K20 Pro.

13 / 11 - Er zijn problemen met de Mi Health-app, die uit de app-lade is verdwenen. Hier vind je alle details.

06 / 11 - De changelog van de nieuwste MIUI 12 Beta meldt hoe er op Xiaomi Mi Note 10, Mi 9T en Redmi K20 problemen zijn met een laag volume met de luidspreker. Daarom is de bèta tijdelijk opgeschort om deze bug te verhelpen.

02 / 11 - Gebruikers met smartphones die zijn bijgewerkt naar MIUI 12 (maar ook MIUI 11) hebben problemen met updates van systeemapps. Hier vind je alle details.

29 / 10 - de wekelijks bugrapport van MIUI 12 geeft problemen aan van onderbreking van de Truecaller-app, die worden opgelost door de ontwikkelaars.

23 / 10 - Verschillende gebruikers klagen over problemen met autonomie na het updaten naar MIUI 12. Hier vind je alle details.

20 / 10 - Met de update van de Security-app naar versie 4.2.6 is de weergave van het batterijgebruik beperkt tot slechts 24 uur. Een moderator meldde dat, gezien de verschillende rapporten, de ontwikkelaars zullen overwegen wat ze gaan doen. Het is echter onduidelijk of dit een bug is of een zeer specifieke bedrijfskeuze.

07 / 10Verschillende gebruikers melden het onvermogen om een ​​spatie in te voeren bij het invullen van de voor- en achternaam in het MIUI 12-adresboek.

02 / 10 - Deze keer hebben we het over een bug die meerdere modellen lijkt te treffen, die verband houdt met MIUI 12 zelf. De problemen hebben betrekking op Google Assistant, Dark-modus en Always-On Display: we praten er hier over.

Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro

29 / 10 - Zoals gevonden door gebruikers van de MIUI 12.0.5.0/12.0.4.0 EER stabiele ROM's, hebben Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro problemen met een laag volume bij het opnemen van zang. De oplossing komt met de volgende release.

Xiaomi Mi 10 Pro

28 / 10 - De update naar Android 11, nog in een voorbereidende fase, zorgt voor problemen met WhatsApp-notificaties. Er is ook een vertragingsprobleem bij het openen van apps.

Xiaomi Mi 10 Lite 5G

28 / 09 - Met de MIUI 12.0.2.0 EEA ROM hoort u de spraakoproep mogelijk niet met uw Xiaomi Mi 10 Lite 5G, vooral wat betreft de Italiaanse eenheden. Hier vind je alle details.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

15 / 10 - Na Redmi Note 9 heeft Xiaomi Mi Note 10 Lite ook problemen met de nabijheidssensor. Hier vind je alle details.

Xiaomi Mi 9

Ik piloot - Door het testprogramma werd opgemerkt hoe Xiaomi Mi 9 problemen heeft met de weergave van de pictogrammen in de statusbalk wanneer het donkere thema is geactiveerd. Het afspelen van video's op een zwevend scherm resulteert in een zwart scherm. Met behulp van de MIUI-widgets werkt degene die verband houdt met de kalender niet, terwijl WhatsApp-meldingen geen geluiden hebben. Ook werkt de HDR-fotofunctie niet bij het fotograferen in de macro-modus en geeft de weer-app een onvermogen om een ​​fout te gebruiken terug.

Xiaomi Mi 9T

11 / 09 - Dezelfde problemen van abnormaal verbruik van de Xiaomi Mi 9T-batterij met MIUI 11 en Android 10 worden ook gevonden met MIUI 12. Vanaf het begin gaf de nieuwe versie van de gebruikersinterface Mi 9T problemen, zoals in het geval van de meldingsbalk bug. Helaas heeft Mi 9T al een jaar autonomieproblemen, dus we hopen dat dit snel kan worden opgelost.

xiaomi mi 9t batterij bug

Ik piloot - Dankzij het werk van de leden van het Mi Pilot-programma zijn er veel bugs gevonden in de MIUI 12 voor Mi 9T. Bijvoorbeeld de verkeerde weergave van de tekst in WhatsApp, het gebaar voor Recente Apps die soms niet werken of het flikkeren van het scherm tijdens het ontgrendelen. Maar ook de zwarte zwevende vensters met App Lock of bij het afspelen van video's, de Agenda-widget werkt niet, de meldingspictogrammen verdwijnen, Engelse / Chinese vertalingen ontbreken, geen dubbele tikanimatie op de meldingen, de incompatibiliteit van Android Auto wanneer die er is zijn Dual Apps, de Mi Video-app crasht en de Casting-modus crasht.

Xiaomi Mi 9T Pro

Ik piloot - De testfase van MIUI 12 bracht problemen aan het licht met het Always-On Display, dat de tijd in AM / PM-modus laat zien, ondanks dat deze op 24 uur is ingesteld. Het scrollen van widgets in huis leidt onbedoeld tot het verlagen van het meldingsgordijn. En wat Mi 9 en Mi 9T betreft, video's op het zwevende scherm worden zwart, de kalenderwidget werkt niet en het toetsenbord loopt vast op het vergrendelingsscherm.

Xiaomi Mi MIX 3 5G

23 / 09 - Na het updaten naar MIUI 12 stabiel, hebben sommige gebruikers opgemerkt dat i Super behang ze werken niet meer op Xiaomi Mi MIX 3 5G. Terwijl je in de compatibele modellenlijstdraait het 5G-model van het nieuwste lid van de Mi MIX-familie niet langer normaal geanimeerde achtergronden. Hoe informeert u ons een Xiaomi-moderator, kan het probleem worden verholpen met een update van de Themes-app.

xiaomi mi mix 3 5g super wallpaper bug

14 / 09 - De update naar MIUI 12 zorgde voor problemen voor de Xiaomi Mi MIX 3 5G-connectiviteitsafdeling. De update verhinderde dat sommige gebruikers de normale 5G-ondersteuning, de verbinding met de volgende generatie netwerken castreren. Een groot probleem: als je wilt dat 5G blijft werken, is de uitnodiging om bij de vorige MIUI 10.3.23.0.PEMEUXM te blijven totdat Xiaomi het probleem heeft opgelost. Tenzij u 5G gebruikt, kunt u in dat geval toch overwegen om te upgraden.

xiaomi mix 3 5g bug

Xiaomi Mi A2 Lite

16 / 11 - Systeemvertragingen treden op bij MIUI 12.0.2.0 Global op Xiaomi Mi A2 Lite. Bij de volgende update wordt een oplossing uitgebracht om de algemene spreekvaardigheid te verbeteren.

Redmi K20

11 / 11 - Op Redmi K20 zijn er vertragingsproblemen met het vastleggen van foto's na de update van MIUI 12. De reden zou te maken hebben met de watermerken van de foto-app, dus met de nieuwste bèta waren ze uitgeschakeld om de snelheid te verhogen.

Redmi Note 9

16 / 11 - Er zijn problemen met Redmi Note 9 EIS-stabilisatie met MIUI 12.0.2.0 ROM. Het probleem komt voort uit de nieuwste MTK ARcore-patches, er wordt gewerkt aan een oplossing om de juiste werking te herstellen.

20 / 10 - Na het updaten naar MIUI 12 klagen sommige gebruikers over problemen met de Redmi Note 9-camera. Hier vind je alle details.

Redmi Notes 9 Pro / 9S

16 / 11 - Redmi Note 9 Pro-bezitters hebben problemen met onverwacht opnieuw opstarten. Hier vind je alle details.

28 / 10 - De problemen blijven bestaan ​​voor Redmi Note 9 Pro, maar dit keer is het iets te verwaarlozen, met het woord "Quick Charge" dat per ongeluk de "Turbo Charge" vervangt.

21 / 10 - Met de releases 11.0.4.0/11.0.5.0/11.0.7.0 Global en 11.0.4.0/11.0.6.0 EEA hebben sommige gebruikers problemen met de werking van de luidsprekers. Helaas komt de bug ook terug bij de nieuwste builds: Xiaomi bevestigde dat het het fenomeen aan het onderzoeken is.

28 / 09 - Als u een Redmi Note 9 Pro met MIUI 11.0.1.0/11.0.3/11.0.4 EEA of 11.0.5.0 Global hebt, is het mogelijk dat u plotseling opnieuw bent opgestart. Het bedrijf is zich hiervan bewust en werkt aan een update om deze op te lossen.

28 / 09 - In het geval van het Note 9 Pro- en 9S-duo hebben de MIUI 11.0.3.0 EEA en 11.0.10.0/11.0.11.0 Global problemen met het onvermogen om de audio tijdens een oproep te horen. Een beslissende update is al gedeeltelijk uitgebracht en zou in deze dagen bij iedereen moeten aankomen.

Redmi Note 8, 8T en 8 Pro

01 / 11 - De eigenaren van Redmi Note 8 en 8T ondervinden problemen met het verdwijnen van de indicator voor gebaren op volledig scherm (de balk onderaan) na het updaten naar MIUI 12. Hier vind je alle details.

25 / 10 - De update naar Android 10 lijkt de automatische helderheidssensor te hebben "gebroken". Hier vind je alle details.

19 / 10Na de update naar MIUI 12 klagen sommige eigenaren van Redmi Note 8 Pro over problemen met de energieverbruik. Na verschillende rapporten wezen de moderators erop dat dit een Android-gerelateerde bug is en dat ze dat ook zijn werken om het te repareren.

16 / 09 - Sommige eigenaren van Redmi Note 8 Pro melden dat ze de pagina niet kunnen openen met de informatie van geheugen (Opslagdetails) na bijgewerkt naar MIUI 12. Zoals bevestigd door de moderators, is de bug bekend bij de ontwikkelaars en zal deze worden opgelost in een van de volgende toekomstige updates.

redmi note 8 pro opslaggegevens

03 / 09 - Met de update naar MIUI 12 hebben sommige eenheden van Redmi Note 8 Pro een bug gevonden die verband houdt met controle Center. Binnen de verschillende aanwezige Quick Toggles is die met betrekking tot de Auto Sync-functie blijkbaar verdwenen.

redmi note 8 pro auto sync bug

Ik piloot - In de testfase van MIUI 12 Global werd ontdekt dat het watermerk in de camera een verkeerd model aangeeft. Verder stopt Google Pay met werken, worden WhatsApp-notificaties slecht weergegeven, heeft de gebarenbalk wat transparantieproblemen en ontbreken er enkele items in de Hotspot-opties.

Redmi Note 7

16 / 11 - In MIUI 11.0.4.0 Global werkt de camera van Redmi Note 7 niet goed, met gebruikers die deze gedwongen moeten sluiten. Xiaomi heeft de bug bij Qualcomm ingediend.

Notes redmi 7 Pro

25 / 09 - Een Redmi Note 7 Pro-eigenaar wees erop dat het met MIUI 12 onmogelijk is om het meldingsgordijn op het vergrendelingsscherm uit te schakelen. Het bedrijf antwoordde dat het bij de volgende updates zal worden opgelost.

Redmi 9A / 9C

28 / 10 - De nieuwste updates voor Redmi 9A en 9C retourneren bugs met betrekking tot Dual App, Second Space en split-screen.

Redmi 6 Pro

16 / 11 - Als u MIUI 12.0.2.0 Global op Redmi 6 Pro hebt, bent u mogelijk vertragingen tegengekomen bij algemeen gebruik. Xiaomi werkt aan een softwarefix voor de volgende builds.

LITTLE F2 Pro

28 / 10 - Na het updaten naar MIUI 12.0.3.0 heeft een bug invloed op de apps die zijn vergrendeld POCO F2 Pro, die na enige tijd uit de lijst met recente apps verdwijnen. Wat betreft de MIUI 12.0.4.0 waren er echter onverwachte herstartproblemen.

20 / 10 - Net als bij Redmi Note 9S, eigenaren van POCO F2 Pro heeft problemen met Wi-Fi- en GPS-connectiviteit. Hier vind je alle details.

03 / 09 - De update naar de MIUI 12 van POCO F2 Pro heeft eerst het Widevine L1-certificering, dan de controle Center. Met de nieuwe gebruikersinterface lijkt de onscherpe achtergrond niet te werken, dus de Quick Toggles overlappen het onderstaande startscherm irritant. De moderators zijn op de hoogte van dit probleem en het zal in de volgende updates worden opgelost.

kleine f2 pro bug snel schakelen

POCO F1

10 / 11 - Als je een ... hebt POCO F1, heb je misschien gemerkt dat YouTube werd verwijderd uit de App Vault-lijst (1). De forummoderators legden uit dat de motivatie verband houdt met de gevonden bugs, maar het is niet bekend of en wanneer deze opnieuw zal worden geïntroduceerd.

28 / 10 - Degenen die een upgrade naar MIUI 12.0.2.0 hebben uitgevoerd POCO F1 hebben problemen met oververhitting bij het opnemen van 4K met 60 fps. Hoewel de hardware op deze manier wordt benadrukt, is het een softwareprobleem waarvan Xiaomi op de hoogte is. Bovendien is het systeemscherm voor het selecteren van achtergronden verdwenen. Wat betreft andere softwareversies, zijn er bugs die verband houden met de onmogelijkheid om 4K-video's in de galerij te bewerken, het niet-functioneren van het gebaar Terug in de video-editor en de audio-effecten die worden hersteld telkens wanneer de smartphone opnieuw wordt opgestart.

15 / 10 - Veel andere bugs duiken op met de update naar MIUI 12 Global Stable. Hier vind je alle details.

11 / 09 - Ook POCO F1 het maakt deel uit van de modellen die zijn bijgewerkt naar MIUI 12 en niet zonder enkele bugs. Er waren vanaf het begin problemen, toen er een online begon te circuleren ROM ging door als Stabiel maar dat was eigenlijk beperkt tot gebruikers die deel uitmaakten van het Mi Pilot-programma. Toen arriveerde de officiële MIUI 12 Global Stable-update, maar er is een puinhoop van rapporten met betrekking tot verschillende soorten bugs ontstaan. De moderators van de toegewijde groepen moesten ook een aantal bijzonder indringende gebruikers verbannen. Maar het punt is dat er is bevestigd dat deze bugs in de volgende updates zullen worden opgelost.

Ik piloot - Ook POCO F1 grondig is getest, waarbij verschillende bugs zijn gevonden in MIUI 12. Door bijvoorbeeld het thema te wijzigen, worden de snelkoppelingen in het Control Center gereset, evenals zijn er problemen met de vernieuwingsfrequentie van het opstartprogramma, meldingen die niet correct worden geopend, gebaren en storingen en schermrecorder crash.

POCO X3 NFC

23 / 11 - Een vreemde bug beïnvloedt de weergave van POCO X3 NFC, waardoor de kleurtoon per ongeluk verandert. Hier vind je alle details.

16 / 11 - De MIUI 12.0.4.0 EEA en Global hebben het audiovolume verlaagd POCO X3. De reden komt van een optimalisatie van het geluid om de trillingen van de achterkant te verminderen, maar met niet bepaald optimale effecten. Bovendien werden bevriezingsproblemen gevonden met de Discord-app met ROMs 0.3.0 en 12.0.2.0, zowel EEA als Global. In beide gevallen werd de release van een fix met de volgende release aangekondigd.

29 / 10 - Zoals gerapporteerd door het laatste wekelijkse bugrapport in MIUI 12, lijdt de Discord-app aan vastlopen en audioproblemen POCO X3. Deze bug is van invloed op MIUI 12.0.3.0 EEA / Global en 12.0.2.0 EEA / Global ROM's.

28 / 10 - UI-problemen voor het updaten naar MIUI 12.0.3.0 aan POCO X3 NFC. Na de update past het pictogram% van herlaadpercentage niet goed in de animatie-indeling in het vergrendelingsscherm na het bevestigen van de oplader

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .