OnePlus 6T, 7, 7 Pro: plotselinge trillingen? Hier leest u hoe u dit kunt oplossen

oneplus 7 pro vibratie
OnePlus Nord N10

In deze uren stapelen zich rapporten op van de eigenaren van OnePlus 6T, 7 e 7 Pro met betrekking tot een eigenaardige bug met betrekking tot het verschijnen van willekeurige trillingen. Meerdere gebruikers spreken van willekeurige trillingsverschijnselen die op onverwachte momenten optreden. Op dit moment heeft OnePlus zich hierover niet uitgesproken, maar volg je een rondleiding op het forum en Reddit om meer dan één persoon te vinden die erover praat.

LEES OOK:
OxygenOS 10 en 11: alle bugs van OnePlus-smartphones

Een vreemde bug treft de vibratiemotor op OnePlus 6T, 7 en 7 Pro

De trilbug betreft de OnePlus 6T, 7 en 7 Pro, maar aangezien het op meerdere modellen aanwezig is, kan niet worden uitgesloten dat het in de komende uren ook op anderen zal verschijnen. Wat niet verandert, zijn de gebruikersrapporten (12345): Plots begint de smartphone te trillen, of u de smartphone nu gebruikt of niet.

oneplus 6t 7 pro vibratie

Na wat testen hebben sommige gebruikers getuigd dat de vibratiebug gemakkelijker te verhelpen lijkt dan u misschien denkt. Er zijn mensen die het eenvoudig hebben weten op te lossen connectiviteit uitschakelen NFC, waardoor gevallen van willekeurige trillingen worden geëlimineerd. Niet iedereen is er echter in geslaagd het op te lossen en we ontdekken ook dat het een bug is die sinds januari 2020 aanhoudt, dus we wachten op een echte fix van OnePlus.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .