OnePlus 8T, OxygenOS 11.0.5.6 beschikbaar | Downloaden

oneplus 8t
OnePlus Nord N10

Het Chinese bedrijf wijdt zich bijna fulltime aan zijn nieuwste vlaggenschip en zelfs, heel dicht bij de laatste update, is hier de nieuwe update voor de OxygenOS 11.0.5.6 gewijd aan OnePlus 8T, al beschikbaar om te downloaden voor alle interessante gebruikers. Laten we eens kijken naar de innovaties die door het bedrijf zijn geïntroduceerd.

OnePlus 8T-updates voor OxygenOS 11.0.5.6 | Changelog en download

oneplus-logo
Credits: OnePlus

De nieuwste stabiele firmwareversie van het OnePlus 8T is de OxygenOS 11.0.5.6, een release die een reeks verbeteringen en optimalisaties met zich meebrengt, met als doel een stap voorwaarts te maken op het gebied van gebruikerservaring.

Er worden geen grote veranderingen aangebracht, noch nieuwe features geïntroduceerd: het is een versie die gericht ingrijpt op sommige aspecten. Hieronder vind je de complete changelog met al het nieuws.

 • Systeem
  • Verhoogde het slagingspercentage bij het registreren van vingerafdrukken en verbeterde de ervaring
  • Geoptimaliseerd scannen van multimediabestanden om het zoeken sneller te laten verlopen
  • Verder geoptimaliseerd energieverbruik van het systeem en een langere levensduur van de batterij
  • Er is een probleem opgelost waarbij de app-cache niet correct werd gewist na het verwijderen van de app
  • Probleem opgelost waarbij het scherm kon knipperen bij gebruik van vingerafdrukontgrendeling
  • Geoptimaliseerde systeemprestaties en verbeterde stabiliteit
 • televisiecamera
  • Geoptimaliseerde witbalans van de camera en betere beeldkwaliteit
 • Netwerk
  • De stabiliteit van de netwerkverbinding geoptimaliseerd en de ervaring tijdens het spel verbeterd
  • Verbeterde stabiliteit van videogesprekken

De update voor de OxygenOS 11.0.5.6 het wordt al vrijgegeven via OTA en we zullen gewoon moeten wachten tot de update zijn gang gaat. Als je de noodlottige melding nog niet hebt ontvangen, kun je proberen om handmatig naar de nieuwe firmware te zoeken in de vlaggenschipinstellingen. Als alternatief, voor degenen die de voorkeur geven aan handmatige flits, hier vindt u de volledige OTA die u kunt downloaden.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .