OnePlus 9 Pro wordt in meer detail getoond in deze videoweergave

oneplus 9 pro

Het is weer om te praten over OnePlus 9 en met behoorlijk sappige aanwijzingen, want voor ons hebben we wat er zou moeten zijn eerste immagine. Dit zijn renderings en geen onofficiële persbeelden, maar de bron gerapporteerd door 91Mobiles het wordt als vanzelfsprekend beschouwd, dus het is de moeite waard om erover te praten. Ook omdat de verschillen met OnePlus 8, 8 Pro en 8T behoorlijk groot blijken te zijn, hoewel niet drastisch.

30 / 11 update: na de niet-officiële renderings is er ook een video om ons te laten zien hoe OnePlus 9 Pro eruit zal zien.Vind alle details aan het einde van het artikel.

De eerste afbeeldingen laten ons zien hoe de OnePlus 9 voor en achter zal worden gedaan

Van de betreffende afbeeldingen zien we een nagenoeg ongewijzigd frontdeel, bestaande uit één geperforeerd scherm om de selfiecamera linksboven te hosten. Net als bij het basismodel van de 8-serie, een display van 6,55 "Full HD +. Veranderen zou de kromming aan de zijkanten zijn, hier afwezig met een flat panel, evenals de vernieuwingsfrequentie, gaande van 90 tot 120 Hz. Er is geen melding gemaakt van de geruchten 144 Hz: we zullen zien of we ze op het Pro-model zullen vinden of dat we er opnieuw over zullen praten met OnePlus 9T.

OnePlus 9

De echte esthetische verandering van OnePlus 9 zou zich op de achterkant bevinden, waar de glazen achterkant een kromming aan de zijkanten heeft voor ergonomie. Het verschil wordt weergegeven door de fotografische vorm, gedeeltelijk overgenomen door OnePlus 8T, met linksboven een doos waarin een drievoudige camera verticaal gerangschikt. De bovenste twee moeten de primaire sensor en zijn groothoeklens, terwijl de kleinere onderaan de telefoto met 3x zoom.

Render van OnePlus 9 Pro

We misten alleen OnLeaks, met nieuwe renderafbeeldingen ze laten zien OnePlus 9 Pro zelfs dieper. Het aangenomen uiterlijk komt grotendeels overeen met dat van de eerder genoemde 8T, waarbij de fotografische module bij de hoeken minder gebogen lijkt. Om te veranderen zijn de afmetingen, gaande van 6,55 ″ naar 6,7 " met een gebogen display die opnieuw de selfiecamera linksboven integreert. De opstelling van luidsprekers, knoppen en Alert Slider verandert niet.

LEES OOK:
OP, een Limited Edition-verhaal: hier zijn alle speciale smartphones

Volgens de claims van OnLeaks kan de lay-out van de camera variëren, maar het nieuwste gespotte prototype integreert er een quad camera. Inzoomend is te zien dat de twee hoofdsensoren uitsteken ten opzichte van de module, terwijl de andere twee veel kleiner zijn en vlak liggen. Verdere bevestiging wordt gegeven in de maand van Maart 2021 als inleverperiode,

Na de eerste renderings grijpt Pete Lau in | Update 24/11

Pete Lau, CEO van het Chinese merk (onthoud dat Carl Pei verliet het bedrijf afgelopen oktober), sprak over het verschijnen op het net van de eerste renderafbeeldingen gewijd aan de volgende top van het bereik. De tweet die je hierboven ziet, is een duidelijke verwijzing naar de ontwerpen die de afgelopen dagen zijn gelekt: nou, de uitvoerende macht heeft het uiterlijk van OnePlus 9 e 9 Pro, dat alleen maar benadrukkend geen enkel ontwerp is ooit in steen gebeiteld.

Tot dusver is alles echter regelmatig, ook omdat dezelfde bron van de renderings heeft benadrukt dat degene die wordt gerapporteerd mogelijk niet het uiteindelijke ontwerp is. De woorden van Pete Lau geven er echter een idee van aan het gewicht van smartphones, die mogelijk kleiner is dan de huidige generatie (waarschijnlijk in verwijzing naar 199 gram van OnePlus 8 Pro, aangezien het model 8 weegt 180 gram).

We hebben ook de video-render | Update 30/11

Dankzij de visuele informatie van OnLeaks hebben de jongens van LetsGoDigital en Concept Creator een video renderen waarin de features van OnePlus 9 Pro worden getoond.

In de clip, gemaakt in de trant van een promotievideo, worden de bochtige vormen van het toekomstige vlaggenschip OnePlus benadrukt, waarbij ook de nadruk ligt op de cameralijnen. Naast het ontwerp ontdek je de technische kenmerken van OnePlus 9 en zijn oudere broer in ons toegewijd artikel. Er is er ook een die verband houdt met de volgende OnePlus Nord 2.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .