OnePlus stelt gerust: Nord krijgt dezelfde updates als de vlaggenschepen

Het leverde veel discussie op updates beleid ten opzichte van N10 en N100, de twee modellen van de serie OnePlus North waarvoor slechts één grote update komt. Een cijfer in tegenstelling tot wat de historische software van de fabrikant is, altijd voorop als het gaat om het updaten naar de nieuwe versie van Android. Als je naar het Android-landschap kijkt, is OnePlus het meest deugdzame bedrijf met zijn eigen land 3 belangrijke media-updates, mede dankzij een veel bescheidener smartphonedatabase dan de concurrentie.

LEES OOK:
OnePlus, een Limited Edition-verhaal: hier zijn alle bijzondere smartphones

Het updatebeleid van OnePlus Nord zal niet hetzelfde zijn als dat van mid-range modellen

oneplus noord

Het was te voorzien dat de OnePlus Nord-familie de plannen zou hebben verstoord die het bedrijf ons de afgelopen jaren heeft gewend. OnePlus manifesteert al geruime tijd openlijk de overgang van start-up naar groot bedrijf, met alle voor- en nadelen van dien. Een van de nadelen is de fragmentatie van updates: hoe meer modellen in de catalogus, hoe meer ontwikkelaars een compromis moeten sluiten. Hiervoor krijgen dus OnePlus Nord N10 en N100 1 grote update en 2 jaar beveiligingsupdates. Nieuws waardoor de meeste mensen hun neus opsloegen enthousiastelingen van OnePlus, wen aan een breder updatebeleid.

oneplus north beleidsupdates

Deze onvrede heeft tot veel kritiek geleid in de online discussiegebieden en nu zijn er ook mensen die twijfels hebben over de behandeling die oprichter OnePlus Nord zou kunnen krijgen. Op het net zijn er mensen die twijfelen aan het aantal updates dat zal worden uitgebracht, maar OnePlus zelf heeft erover nagedacht om deze hypothesen te onderdrukken. Zoals opgemerkt, is de aankondiging in zwart-wit gespecificeerd: OnePlus Nord krijgt 2 jaar software-updates en 3 jaar beveiligingsupdates. Dezelfde behandeling die wordt verwacht voor de topklasse, dus hier is het zeker dat Nord ook zal krijgen 3 grote update van Android. Dit wacht tot de OxygenOS 11 arriveert met Android 11, zoals aangegeven in de routekaart.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .