OPPO denkt na over hoe het AOD-scherm nuttiger kan worden gemaakt

oppo always-on display
OnePlus Nord N10

In afwachting van de ColorOS 11 op een meer capillaire manier vasthouden, OPPO gaat door met het verbeteren van de geïntegreerde functies. Ondertussen lanceert de levende "neef" het nieuwe Oorsprong OSOPPO denkt na over hoe het kan verbeteren en een recent patent dat is ingediend bij de CNIPA is een voorbeeld. In de bijgevoegde documenten concentreren we ons op een zeer nuttig element, de screenshot Always-On Display, en over een nieuwigheid die zou kunnen worden geïntroduceerd.

LEES OOK:
Wil jij OPPO X 2021 kopen? Het bedrijf dempt het enthousiasme

OPPO patenteert een nieuwe softwareconfiguratie van het Always-On Display

Ongeacht OPPO is het Always-On Display een erg handig element als je een smartphone met een OLED-paneel in handen hebt. Een technologie waarmee je heel weinig pixels kunt activeren met het scherm uit, alleen die welke nodig zijn om nuttige informatie zoals klok en notificaties te tonen, zonder dat je het scherm per se hoeft aan te zetten.

oppo always-on display

Wat betreft het OPPO-patent, de ontwikkelaars zijn bezig met het uitzoeken van een wijziging van de ColorOS die betrekking heeft op dit scherm. We worden niet in detail uitgelegd hoe het werkt, maar de samenvatting is als volgt: de aanwezigheid van snel schakelt in de AOD. Een wijziging die het mogelijk zou maken om verschillende te hebben snelkoppelingen zelfs als het scherm is uitgeschakeld en niet alleen in het speciale gordijn. In de bijgevoegde afbeeldingen zien we verschillende voorbeelden: rekenmachine, klok, notities, adresboek, zaklamp en kalender, vermoedelijk toegankelijk met een veeg op het paneel. Er wordt nog niet gezegd dat OPPO het daadwerkelijk implementeert in ColorOS, ook omdat het nodig zal zijn om mogelijke effecten van scherminbranding te evalueren.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .