OPPO Zoek X2 en X2 Pro-update naar ColorOS 11 Stable | Downloaden

oppo vind x2 pro coloros 11 download

Na de introductie een week geleden, is de nieuwe interface van OPPO, ColorOS 11, begint uit te rollen naar de top van het assortiment 2020 Zoek X2 e Zoek X2 Pro in versie China stabiel, met tal van innovaties.

03 / 11 update: de wereldwijde versie van ColorOS 11 voor de Find X2-serie begint te gluren. Vind alle details aan het einde van het artikel.

OPPO Find X2 en X2 Pro: al het nieuws van ColorOS 11 (China Stable)

oppo vinden x2 pro coloros 11 china stal

Dus wat brengt de stabiele versie van de nieuwe interface op de Chinese markt? Kortom, met de ColorOS 11 China Stable verhoogd door 45% de soepelheid van de gebruikerservaring op OPPO Zoek X2 e Zoek X2 Pro, Met een personalizzazione compleet systeem dat elke gebruiker kan toepassen, zoals voor hetAlways-On Display, Achtergronden, pictogrammen, beltonen en nog veel meer. Daarnaast kunt u de modus aanpassen donker naar believen en gebruik het interessante OPPO Relax 2.0, om te ontspannen dankzij een mix van witte geluiden.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om werkzaamheden veel sneller uit te voeren dankzij flitsvensters FlexDrop, waarmee u een app kunt gebruiken alsof het een venster is multitasking. Bovendien komt de handige manier van delen dankzij Delen in de buurt, waarmee u zelfs kunt delen APK van de verschillende apps. Ook het laadsysteem geïmplementeerd dankzij de functie Super energiebesparende modus. Voor al het andere nieuws laten we u hettoegewijd artikel recht op de nieuwe coloros.

Momenteel, zoals vermeld, is de versie van de ColorOS 11, in fase zijn China stabiel, is gericht op de modellen van Zoek X2 e X2 Pro e Lamborghini-editie Chinees en er is geen nieuws over de landing in het Westen. Wanneer zal de hier, zullen wij u voorzien van de link om het te downloaden.

De serie begint de ColorOS 11 Stable te ontvangen in een algemene versie | Update 03/11

oppo vind x2 pro coloros 11
Credits: RMUpdate

Na de bèta en de Aziatische release is hier de nieuwe ColorOS 11 Stabiel het begint ook in zijn incarnatie te gluren Globaal, gewijd aan de serie OPPO Zoek X2. De waarneming betreft zowel het "basismodel" als de Pro-variant, respectievelijk met buildnummer CPH2023_11_C.05 e  CPH2025_11_C.05. De update heeft een gewicht van ongeveer 812 MB en bevat uiteraard Android 11 en alle innovaties die de nieuwe versie van de eigen interface biedt.

Zelfs als het niet is gespecificeerd, is het nog steeds zeer waarschijnlijk dat het een release is stabiele bèta, dat is een definitieve "proef" versie, alleen in release voor een paar gebruikers. Als alles volgens plan verloopt, dan gaan we zonder bugs of storingen verder met de uitrol voor iedereen. Zodra we meer weten, zullen we dit artikel updaten met al het nieuws en hetzelfde geldt voor de downloadlinks.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .