Een nieuwe POCO van de F-serie is in de maak: dit wordt bevestigd door de GM van het merk

poco smartphone uit de f-serie

Met de aanstaande lancering van een nieuwe en nog niet uitgebrachte smartphone middenbereik van het bereik, POCO heeft al het releaseplan van de nieuwe apparaten voor de 2021, als een nieuwe topklasse F-serie, welke de General Manager van het merk.

POCO: de nieuwe smartphone van de F-serie wordt niet gepubliceerd, maar heeft geen Pro-model (in India)

Gezien dat van het merk POCO verschillende modellen zijn aangekomen in verschillende delen van de wereld, waarvan er slechts enkele vergelijkbaar zijn, het is niet verwonderlijk dat de General Manager van het merk in Indië, zei dat ja, er zal een smartphone zijn van de F-serie (die in het Ganges-land wordt gestopt bij F1), maar dat deze geen Pro-model zal hebben. Kortom, als een LITTLE F3 Pro, daar zal het gewoon zijn F3, waarschijnlijk met specifiche verschillend.

De motivatie, legt hij uit aan de expert Mukul Sharma di Stufflistings, is dat het tegenwoordig moeilijk is om een ​​vergelijkbaar topbereik te repliceren als het was Pocophone F1, aangezien de huidige productieketen veel hogere kosten heeft en dit zou leiden tot een verhoging van de prijs voor gebruikers. En dat zag ik in India POCO een spaarbeleid heeft, is niet verenigbaar met het bevoegdheidsgebied.

Kortom, we zullen hoogstwaarschijnlijk een gloednieuwe smartphone hebben POCO F, zonder het feit uit te sluiten dat het 5G zal zijn, wat een welkome terugkeer zal betekenen in een land dat sterk verbonden is met het merk en dat niet alleen een serieus contrapunt is voor zijn neven en nichten redmi e Xiaomi, maar ook naar de andere reus van de Indiase markt, Lindahl.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .