Redmi Note 9 5G: de hele serie vergeleken bij de eerste demontages

redmi note 9 pro 5g 4g teardown-video

De nieuwe serie Redmi het is al een succes thuis, terwijl op onze breedtegraden de lancering van het model wordt verwacht Opmerkingen 9T. Het drieluik dat slechts een paar uur geleden door Xiaomi's rib werd gepresenteerd, wekte de nieuwsgierigheid van Mi-fans over de hele wereld en, zoals te verwachten was, begonnen ook de eerste video's te gluren scheuren, die de geheimen van het drieluik onthullen en de binnenkant ervan laten zien Redmi Note 9 4G, Notes 9 e Opmerkingen 9 Pro 5G in vergelijking met elkaar.

Redmi Note 9 4G, Note 9 en 9 Pro 5G-protagonisten van de eerste video-demontages

Hierboven vindt u een beslist diepgaande clip gewijd aan het Pro-model, terwijl hieronder een galerij met afbeeldingen is geëxtrapoleerd van een demontage op het Chinese platform voor het delen van video's Bilibili (in YouTube-stijl, om zo te zeggen). In detail, het algemene uiterlijk van de Redmi Note 4G, Notes 9 e Opmerkingen 9 Pro 5G, die allemaal aanzienlijke verschillen tussen beide vertonen.

Let ook op de verschillen op basis van het moederbord: het 4G-model gebruikt de chipset Snapdragon 662, ga dan verder naar Afmetingen 800U van MediaTek en ga ermee terug naar Qualcomm Snapdragon 750G van het Pro-model Wat de fotografische sector betreft, is de drievoudige module van de 4G-versie samengesteld uit afzonderlijke sensoren, terwijl in het geval van de oudere broers de sensoren bij elkaar worden gehouden op een enkele plaat.

De galerij eindigt met de batterij aan boord van de drie modellen en met een afbeelding die het dissipatiesysteem laat zien door de koperen heatpipe die alleen binnenin aanwezig is Redmi Note 9 Pro 5G.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .