Redmi Watch en Xiaomi Mi Watch Lite: BT-certificering bevestigt internationaal debuut

redmi horloge xiaomi mi horloge lite wereldwijd
OnePlus Nord N10

In de afgelopen uren heeft Xiaomi's rib zijn eerste smartwatch thuis gelanceerd (samen met de serie Redmi Note 9 5G): het is een zuinig en compleet apparaat, met een compact ontwerp en een vedergewicht (hier vind je alle features). Dat is geen geheim Redmi horloge het zou in versie op de internationale markt moeten komen Globaal met de naam Xiaomi Mi Watch Lite en nu is er weer een signaal van de instelling Bluetooth SIG, met een nieuwe certificering.

Redmi Watch en Xiaomi Mi Watch Lite komen op de wereldmarkt

De leaker Mukul Sharma heeft de Bluetooth SIG-certificering gevonden die is toegewijd aan de twee wearables van het Chinese huis, met de initialen REDMIWT01 e REDMIWT02. Dit zijn respectievelijk Redmi Watch en Xiaomi Mi Watch Lite, beide met vergelijkbare codes, die hetzelfde model suggereren, maar voor verschillende wereldwijde markten.

redmi horloge xiaomi mi horloge lite wereldwijdHet document van de internationale instantie bevestigt deze hypothese alleen maar: dat is dus zeer waarschijnlijk redmi Horloge het zal uit China komen om op verschillende markten te debuteren, vermoedelijk altijd in Azië. Betreffende Mi Watch Lite, eerder gecertificeerd door de FCC, zou in plaats daarvan binnen kunnen komen Europa en in Staten. In wezen zouden we daarom worden geconfronteerd met dezelfde smartwatch, maar met verschillende namen, afhankelijk van de markt.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .