Samsung Galaxy Z Fold 3: hier is de vermeende lanceringsperiode

Samsung Galaxy Z Fold 3
OnePlus Nord N10

Het laatste deel van 2020 begon onder de vlag van innovatie, met het debuut van de nieuwe Samsung-folder, een toestel dat mede dankzij. meer wist te overtuigen dan zijn voorganger grotere weerstand. Volgens de vele geruchten zal de familie Fold steeds belangrijker worden om de Note-reeks te absorberen en te vervangen: kortom, het lijkt erop dat de toekomst van de technologische reus opvouwbaar is en we zijn benieuwd wat er voor de volgende modellen zal worden uitgevonden. Een verwachting komt voort uit een nieuw patent, dat het ontwerp van zou kunnen laten zien Samsung Galaxy Z Fold 3, met een bijzondere nieuwigheid.

23 / 11 update: we hebben nieuwe informatie over de lanceringsperiode voor dit product. Vind alle details aan het einde van het artikel, in het speciale gedeelte.

Samsung Galaxy Z Fold 3: hoe ziet de opvouwbare toekomst eruit?

De nieuwe vouw heeft mogelijk een ledstrip voor meldingen

Samsung Galaxy Z Fold 3
Credits: LetsGoDigital

Het nieuwe Samsung-patent is in maart 2019 ingediend bij de WIPO-kantoren en is bij aanvang goedgekeurd Oktober 2020. Het document toont een smartphone uit de Fold-reeks, dit keer met een toevoeging die qua esthetiek grote voldoening zou kunnen geven. In feite is op deze tour de scharnier die het openen en sluiten van het scherm mogelijk maakt, heeft ook een LED-strip die kan worden gebruikt voor meldingen van berichten, oproepen en applicaties.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Credits: LetsGoDigital

Uiteraard is er geen absolute zekerheid, maar deze nieuwigheid zou bij de volgende kunnen uitblinken Samsung Galaxy Z Fold 3, arriveert in de tweede helft van 2021.

Samsung Galaxy Z Fold 3
Credits: LetsGoDigital

Het volgende opvouwbare vlaggenschip van Samsung zou ook ondersteuning moeten hebben voor de S-Pen, een detail dat het toestel nog aantrekkelijker zal maken, vooral voor het zakelijke segment. En natuurlijk, hoe kunnen we ons geen groter extern beeldscherm voorstellen? Maar - zoals op verschillende punten werd verwacht - is op dit moment niet bekend wat het uiteindelijke ontwerp en de nieuwe functies van de volgende Samsung Galaxy Z Fold 3.

Samsung Galaxy Z Fold 3 met een uitschuifbaar toetsenbord en een driepunts uitklapbaar paneel

Samsung Galaxy Z Fold 3
Credits: LetsGoDigital

Na de versie met LED-scharnier, is hier nog een ander patent gewijd aan het vouwen van het Aziatische merk. Het nieuwe model, dat we zullen noemen Samsung Galaxy Z Fold 3 voor het gemak ik die dit ontwerp misschien niet heeft (uiteraard), het werd ingediend in 2018 en de documentatie bleef verborgen tot juli 2020. Het ontwerp van dit specifieke apparaat biedt een groot opvouwbaar paneel op twee plaatsen - vergelijkbaar met de allereerste Xiaomi Mi Flex - via een dubbele ritssluiting. Eenmaal gesloten vindt de gebruiker een toestel dat niet bepaald dun in de hand ligt, maar eenmaal geopend toont de smartphone al zijn mogelijkheden, met een tablet-look.

Kortom, wederom een ​​oplossing gewijd aan productiviteit, een detail dat nog meer wordt geaccentueerd door de aanwezigheid ervan tastiera schuif. De laatste wordt langs de linkerrand ingevoegd en eenmaal uitgetrokken, kunt u een echte "mini-notebook" hebben.

Zoals aangegeven poco hierboven, is het niet bekend of dit de echte designi di zal zijn Samsung Galaxy Z Fold 3, zijnde een octrooi. Het is echter een niet te onderschatten oplossing die veel voordelen kan bieden op het gebied van gebruikerservaring e produktiviteit.

S Pen-ondersteuning lijkt steeds waarschijnlijker | Update 30/10

Samsung Galaxy Z-vouw
Credits: LetsGoDigital

Nu zijn de geruchten over de volgende fold van Samsung verspild. Dit keer is er weer een octrooi van de Zuid-Koreaanse fabrikant verschenen, met een van de mogelijke kenmerken waarop het kan bogen Samsung Galaxy Z Fold 3: de folder kan de steun op zijn kant hebben S Pen, detail niet van poco en dat suggereert dat de Fold zal de plaats innemen van de Note-familie als een serie gewijd aan productiviteit.

Samsung Galaxy Z-vouw
Credits: LetsGoDigital

Het door de WIPO-kantoren gepubliceerde patent zegt niets opvallends, maar ze tonen een opvouwbaar apparaat met een behuizing voor de S Pen (vergelijkbaar met de Notes). Een juweeltje dat hand in hand gaat met weer een ander document dat met het bedrijf te maken heeft, daterend van vorige week, dat spreekt over een styluspen AES actieve elektrostatische resonantie, nieuwe technologie waarmee u een grotere aanrakingsgevoeligheid heeft en de aanwezigheid van een batterij achterwege kunt laten. Het zou er echter een zijn dure nieuwigheid en het is niet zeker of hij het licht op de volgende folder kan zien.

Hier is de lanceringsperiode van Galaxy Z Fold 3 | Update 23/11

Uit de laatste informatie, afkomstig van een vermeende Samsung-manager, lijkt het erop dat de Galaxy Z Fold 3 voorbestemd is om op de markt te komen Juni 2021. Dit zou leiden tot een kleine opschudding in de verschillende productfamilies van Samsung, zoals in sommige artikelen al werd verwacht. We zijn er dan ook vrijwel zeker van dat dit model, net als Galaxy S21 Ultra, ook de S Pen. Dit betekent dat de Note-serie, althans voorlopig, geen opvolgers mag hebben voor volgend jaar.

Zelfs bij eerdere modellen had Samsung op deze manier graag verder willen gaan, maar deed dat niet. Vanwege de kwetsbaarheid van het voorglas van de vorige vouw, kon het Zuid-Koreaanse merk niet profiteren van de S Pen. Nu lijkt het erop dat dit onderdeel is vervangen door een Ultradun glas di nieuwe generatie, Veel beter bestand. We zullen daarom zien hoe de smartphone zich in dergelijke situaties zal gedragen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .