Smartisan OS 8.0: werving gestart voor de eerste officiële bèta, in China

smartisan os
OnePlus Nord N10

Als we een kijkje nemen in de wereld van smartphones, zien we hoe bedrijven op verschillende fronten met elkaar concurreren. Niet alleen vanuit technisch oogpunt dus, maar ook wat betreft de software. Enkele van de meest populaire interfaces hebben op hun beurt de verkoop kunnen stimuleren en klantloyaliteit kunnen opbouwen. Reden waarom de nieuwe een paar maanden geleden uitkwam Smartisan OS 8.0, wat de apparaten van het merk volledig heeft verstoord. Vanaf vandaag is het in China ook mogelijk om deel te nemen aan het wervingsprogramma om het nieuwe te testen officiële bèta.

Smartisan OS 8.0 arriveert (in bèta) op Nut Pro 3

Smartisan Nut Pro 3

We hebben een aantal weken gewacht voordat we meer nieuws kregen over het nieuwe Smartisan OS 8.0, maanden geleden aangekondigd. Ten slotte heeft het bedrijf daarom via zijn Weibo-account laten weten dat het de registraties heeft geopend om een ​​voorbeeld van deze nieuwe interface te kunnen bekijken. Daarom worden alle eigenaren van deze laatste uitgenodigd om deel te nemen Smartisan Nut Pro 3, met vermelding in het formulier de model en 'IMEI.

Lees ook:
Nieuwe druk van India, Apple en Xiaomi gaan in de problemen

Het bedrijf heeft aangegeven dat sommige gegevens absoluut noodzakelijk zijn, zoals het telefoonnummer en IMEI. We herinneren u er echter aan dat deze bèta alleen beschikbaar zal zijn in China. Alle gelukkige eigenaren van Nut Pro 3 zullen daarom als eerste kunnen proberen de bèta te ontvangen Smartisan OS 8.0, zijn kwaliteiten testen. Het enige dat overblijft, is een paar weken wachten om het echte potentieel van deze software te kennen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .