De revolutie van thuistraining, tussen wearables en virtuele coaches

eer bekijk es thuistraining virtuele coach-app

We leven in vreemde tijden en nu is het voor iedereen te zien. Tijden waarin de hele samenleving gedwongen werd een sprong voorwaarts te maken in het gebruik van technologie, tijden dat we dat allemaal moesten "uitrusten" voor verander onze levensstijl, werk, school en zelfs sport. En met de winter voor de deur en de sluiting van sportscholen, die studie die werd uitgevoerd vóór de noodsituatie met het Coronavirus door de Europese Commissie - volgens welke 40% van de Italianen hun fysieke inactiviteit toeschreef gebrek aan tijd - nu heeft het misschien niet veel zin meer.

Maar we leven trouwens ook in tijden waarin slim werkzaam, pa of om thuis te trainen, we hebben een geweldige bondgenoot die - laten we eerlijk zijn - deze lockdown-periode gemakkelijker verteerbaar heeft gemaakt: de technologie. En juist met betrekking tot de training thuis spelen wearables een fundamentele rol in het leven van sporters en anderen. Maar als aan de ene kant het gezegde "Mens sana in corpore sano" het is nooit zo actueel als het nu is, aan de andere kant is het nodig om doelen te stellen en verstandig te handelen om een ​​zittende levensstijl te bestrijden en in deze context indossabili, gebruiken e virtueel coach kan een geldige hulp zijn om dethuis training.

Thuis trainen: de virtuele coachrevolutie

eer bekijk es thuistraining virtuele coach-app

Waarschijnlijk ervaren atleten - of degenen die er het dichtst bij komen - zullen al over hun eigen persoonlijke cultuur en ervaring beschikken om zonder ondersteuning te kunnen trainen. En alle andere gebruikers - degenen die minder ervaren zijn, maar die thuis veilig willen trainen - hoe kunnen ze dat correct doen?

Het antwoord is duidelijk gedeeltelijk vervat binnen het web, met gemeenschappen waar u meningen kunt uitwisselen en advies kunt inwinnen, videohandleidingen, toepassingen enzovoort. Toch is er ook een ander antwoord dat zijn weg begint te vinden: als er één richting is waarin wearables zich richten, is het precies die van proberen om volledige ondersteuning te bieden en een van de in het oog springende voorbeelden zou kunnen zijn Eer Bekijk ES, een betaalbare smartwatch met tal van functies die het een handige metgezel maken om te doen thuis training (of buiten, indien gewenst) mede dankzij de steun van a virtueel coach geïntegreerd.

Een goed voorbeeld voor thuistraining: Honor Watch ES en zijn virtuele coach

eer bekijk es thuistraining virtuele coach-app

De nieuwe Eer Bekijk ES - een van de meest recente toevoegingen van het merk, die we uitgebreid hebben behandeld in onze beoordeling - introduceerde het virtueel coach, een functie die het tot een van de oplossingen maakte die ons het meest overtuigde onder de draagbare apparaten die we de afgelopen maanden hebben kunnen testen. De reden? De virtuele personal trainer kan zowel visuele informatie als statistieken verstrekken voor de juiste uitvoering van fysieke oefeningen.

Het geheim zit er duidelijk in verborgen Lite-besturingssysteem, het zelfgemaakte besturingssysteem dat altijd al gericht was op het optimaliseren van de batterijduur, het gebruiksgemak en kunstmatige intelligentie-algoritmen die vooral gericht zijn op het detecteren van fysieke activiteiten. Maar uiteraard komen de prestaties en mogelijkheden ook van de chipset Kirin A1, een oplossing die speciaal is gemaakt voor wearables van Huawei en Honor.

Kortom, vanuit het oogpunt van thuistraining, deEer Bekijk ES is een van de meer complete sporthorloges op het plein dankzij zijn 95 trainingsmodi anders en voor hem virtuele persoonlijke trainer, kan de gebruiker begeleiden met 12 trainingscursussen en 44 geanimeerde oefeningen verdeeld over vier moeilijkheidsgraden:

  • Niveau 1: Nieuwe energie, ontspanning van nek en schouder, strekken van het hele lichaam;
  • Niveau 2: Trainingsoefeningen, snelle vetverbranding, versterking van hart en longen, buikspieren, kerntraining, tonus benen en billen;
  • Niveau 3: Buikspieren van marmer, Beentraining;
  • Niveau 4: Geavanceerde training op de borst.

Alles wordt nog bruikbaarder gemaakt dankzij de aanwezigheid van een display AMOLED in kleur van 1.64 ", een paneel rechthoekig waardoor je optimaal kunt genieten van de virtuele coach.

Wat de rest van het fitness- en gezondheidspakket betreft, zijn er enkele ademhalingsoefeningen; bovendien de automatische herkenning van de activiteit dat plaatsvindt en tijdens de training wordt een reeks metingen weergegeven die verband houden met de hartslag (ook tijdens het zwemmen), verbrande calorieënafgelegde afstandneiging, het effect aërobe / anaërobe oefenen en nog veel meer. En de meting van het zuurstofniveau in het bloed (SpO2) ontbreekt niet: het is een van de meest gevraagde functies, zowel nuttig in termen van gezondheid (maar laten we duidelijk zijn: wearables vervangen geen professionals!) en met betrekking tot training. Om alle data en parameterdetectie te controleren, kan je de app raadplegen Huawei Health, om een ​​dieper overzicht onder uw ogen te hebben.

Hoe de Huawei Health-app werkt

 

Om uw smartwatch te begeleiden, vinden we dan de applicatie die erop is aangesloten en zelfs in dit geval zijn er in de moderne tijd grote stappen gezet. De interfaces zijn meer eenvoudig, schoon e makkelijk bereikbaar, de verschillende opties zitten op de juiste plek en alles beweegt over het algemeen beter en soepeler. Natuurlijk zijn niet alle apps en services hetzelfde, maar dit is de filosofie die een wearable en je smartphone met elkaar verbindt.

In het specifieke geval van Eer Bekijk ES - protagonist van ons voorbeeld - we hebben Huawei Gezondheid. Nadat u de app op de smartphone heeft gedownload, start u deze gewoon en volgt u de instructies om de wearable te verbinden. De interface is vervolgens onderverdeeld in vier secties:

  • Gezondheid: alle metingen met betrekking tot hartactiviteit, SpO2, slaap, stressniveau (ja, de smartwatch meet dit ook) en handmatig ingestelde parameters, zoals gewicht, zijn aanwezig;
  • Oefening: stelt u in staat om de oefeningen te activeren en er zijn verschillende trainingsprogramma's gewijd aan hardlopen;
  • apparaten: vanaf hier is het mogelijk om de wearables te bekijken die zijn verbonden met de smartphone en met de app. Door op een ervan te klikken, krijgt u toegang tot de apparaatinstellingen (waar u het kwadrant kunt wijzigen, de firmware kunt bijwerken en de verschillende opties kunt controleren);
  • personeel: tot slot, hier zijn uw gegevens, uw profiel, een samenvatting van de uitgevoerde monitoring, de app-instellingen en de verschillende behaalde doelen (ja, de app geeft virtuele medailles weg voor het behalen van bepaalde doelen).

Dit is eigenlijk hoe Huawei Health en over het algemeen bewegen de applicaties die verband houden met wearables in deze stijl.

En nu? Een slimme weegschaal voor een fitnessvriend!

eer slimme schaal 2

We weten wat je denkt: de weegschaal is de grootste vijand van degenen die zelfs maar op afstand proberen fit te worden, een soort privéschandpaal, een triest ritueel dat in de badkamer of in de slaapkamer moet worden uitgevoerd. En zelfs in dit geval komt de technologie bijna arrogant binnen en verandert ze een martelwerktuig in een praktische bondgenoot. L '"slimme" training thuis of buitenshuis kan het naast de smartwatch ook vergezeld gaan van andere accessoires, die in symbiose met de laatste werken. We namen het voorbeeld van Honor Watch ES en om bij het onderwerp te blijven, kunnen we niet anders dan te vermelden Eer schaal 2.

De slimme schaal van het Chinese huis - met een minimaal en helemaal niet intimiderend ontwerp - is uitgerust met Wi-Fi e Bluetooth 4.2. Kortom, zelfs in dit geval worden we geconfronteerd met een accessoire dat training kan ondersteunen en details zoals de massa lichamelijk, massa gespierd en de botten, de percentage water in het lichaam, de schatting van basaal metabolisme, hartslag enlichaam leeftijd. Kortom, lijkt het een vijand of een goede bondgenoot om training en misschien een uitgebalanceerd dieet te begeleiden? Dit is nu de toekomst en het is al voor iedereen beschikbaar.

HiHonor Christmas-promo's: de perfecte gelegenheid | Update 21 december

De smartwatch van Honour werd tijdens de Black Friday-periode als bundel aangeboden, maar gelukkig heeft het Chinese bedrijf besloten om een ​​toegift te doen voor de kerstaanbiedingen. Hier vind je alle HiHonor-promo's, terwijl als je een klein duwtje nodig hebt om luiheid te overwinnen en veilig en effectief te beginnen met trainen, we je erop willen wijzen dat Eer Bekijk ES wordt aangeboden met korting a 79.9 € (je kunt het hier vinden) maar het wordt nog interessanter van 20 tot 24 vandaag, maandag 21 december: eigenlijk is de wearable te koop bij 99.9 € gebundeld met de Slimme weegschaal of met de Wi-Fi-router 6 door eer (hier vindt u ook een test speciaal voor dit apparaat). Kortom, als u geïnteresseerd bent in de nieuwe wearable van Honor, hoeft u alleen maar de bundel te kiezen die u verkiest!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .