vivo opent zijn eerste tentoonstellingsruimte in Italië

Ik woon in Italië
Credits: levend
OnePlus Nord N10

Op 20 oktober maakte het Chinese bedrijf bekend zijn line-up voor Italië, met vier smartphones (inclusief de Gimbal Camera Phone X51, hier beoordeeld) en twee koptelefoons. En nu heeft het merk weer een stap vooruit gezet in ons land, kondigt het aan de opening van de eerste tentoonstellingsruimte voor apparaten vivo in Italië: hier vind je de smartphones van het merk om ze uit de eerste hand te kunnen aanraken.

vivo Italia heeft de eerste tentoonstellingsruimte geopend: dit is waar het is

Ik woon in Italië
Credits: levend

De afgelopen dagen hebben we ons afgevraagd over de toekomst van het merk en de mogelijkheid om te zien fysieke winkels ook in Europa. Een duidelijk voorbarige hypothese, maar wel een die aan deze zoveelste stap vooruit voorafging vivo in Italië, namelijk de opening van een tentoonstellingsruimte waar ze hun smartphones aan gebruikers kunnen laten zien. Deze ruimte komt in de winkel KOMEET van via la Kruid 75 a Parma.

Zoals u zich kunt voorstellen, zullen de eerste modellen op de markt het Europese vlaggenschip zijn X51 en de serie Y (Y70, Y20S, Y11S), waarvan het mogelijk zal zijn om alle belangrijke functies uit te proberen, te beginnen met de innovatieve fotocamera gimbal.

Voordat we u verlaten, herinneren we u eraan dat het Chinese huis onlangs de nieuwe thuis heeft gepresenteerd Oorsprong OS, die de huidige interface zal vervangen. Hier vind je al het nieuws, Terwijl op deze pagina de officiële routekaart (voor Chinese modellen) met de lijst met ondersteunde smartphones.

NB - We nodigen alle fans en de meest nieuwsgierige naar het nieuwe merk uit om deel te nemen aan ons gloednieuwe merk community op Telegram, waar je veel fans van zult vinden vivo!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .