WhatsApp, kortstondige berichten komen binnen: zo werken ze

WhatsApp tijdelijke berichten
Credits: WhatsApp

Het nieuws voor de berichten-app gaat onverminderd door, zelfs als ze lang wachten. In de afgelopen weken hebben we de functie gezien Face Unlock voor de Android-versie, terwijl de webclient zich voorbereidt om te ontvangen de broodnodige ondersteuning voor telefoongesprekken en videogesprekken. Inmiddels komt er ook goed nieuws wat betreft de tijdelijke berichten: WhatsApp bereidt zich voor om i kortstondige berichten en de FAQ op de officiële website legt uit hoe het werkt.

05 / 11 update: de WhatsApp-blog heeft een bericht gepubliceerd waarin het debuut van tijdelijke berichten wordt aangekondigd. Deze zullen vanaf deze maand wereldwijd beschikbaar zijn, dus ze komen binnenkort voor iedereen beschikbaar! Vind meer details in de bron, terwijl u in het artikel zult ontdekken hoe deze nieuwigheid werkt.

WhatsApp bereidt zich voor om kortstondige berichten te introduceren: wat ze zijn en hoe ze werken Tijdelijke berichten in Telegram-stijl

WhatsApp tijdelijke berichten
Credits: WABInfo

Voor het eerst gespot in maart in bèta, de messaggi vluchtig staat je toe goden te sturen tijdelijke berichten die na een bepaalde tijd verdwijnen. Dit is een nieuwigheid die sterk lijkt op wat wordt gezien op het rivaliserende Telegram-platform en waarmee gebruikers afbeeldingen, video's, Gifs of berichten kunnen delen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze ze moeten verwijderen. Maar hoe komen kortstondige berichten van WhatsApp? Nu is de Faq-pagina gewijd aan de berichten-app bijgewerkt met de toevoeging van een sectie gewijd aan dit nieuws, waardoor we beter kunnen begrijpen hoe tijdelijke berichten kunnen worden gebruikt.

De betreffende pagina is aanwezig op dit adres en volgens wat we lezen:

“Je kunt tijdelijke berichten versturen in WhatsApp door kortstondige berichten te activeren. Als deze optie actief is, worden nieuwe berichten verzonden in een individuele chat of groepschat ze zullen na zeven dagen niet meer zichtbaar zijn. De meest recente selectie controleert alle berichten in de chat, maar heeft geen invloed op verzonden of ontvangen berichten voordat kortstondige berichten zijn ingeschakeld. Binnen een individuele chat kunnen zowel u als uw contactpersoon kortstondige berichten activeren of deactiveren. Binnen een groepschat kunnen alleen beheerders kortstondige berichten activeren of deactiveren ”.

Hoe lang duren tijdelijke WhatsApp-berichten?

Dus dit specifieke type bericht zal zichtbaar zijn alleen voor 7-dagen. Bovendien biedt de portal verdere verduidelijkingen, waarbij wordt gespecificeerd dat als een contactpersoon WhatsApp zeven dagen niet opent, het bericht zal verdwijnen, zelfs als het niet is weergegeven.

Als u echter hoopt op een functie die gericht is op de privacy je zult je moeten wenden tot andere kusten: WhatsApp heeft geen enkele vorm van tegenmaatregel geïntroduceerd om te voorkomen dat andere gebruikers je kortstondige berichten opslaan. Dus een simpele is voldoende screenshot en de afzender krijgt er zelfs geen bericht over.

Wat de timing van uitgave, zal de functie voor iedereen beschikbaar zijn in de maand november.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .