Xiaomi, buiten het consumentenbedrijf: doel, filosofie, toekomst

xiaomi doel toekomstige filosofie

We worden nu overspoeld met slimme producten. Ze zijn overal: in uw zak, bij ons, thuis, in transportmiddelen, wat ons leven enorm vergemakkelijkt. Er is een entiteit, ook omdat het moeilijk zou zijn om het samen te vatten in het woord "merk", en dat is het ook Xiaomi wie heeft de slim leven zijn doel, maar ook zijn toekomst. Laten we dus eens kijken welke de filosofie dat is vandaag verborgen achter deze multi-directionele kolos.

Xiaomi: de hardware is niet genoeg, het doel en de toekomst passeren de filosofie van de service die aan de gebruiker wordt geboden

xiaomi doelfilosofie toekomst 2

Het is niet altijd gemakkelijk geweest Xiaomi onmiddellijk hun eigen volgen filosofie, aangezien dedoel bij de stichting ging het om het bieden van iets, een dienst, waarmee gebruikers contact konden houden. Hoe? Met de instant messaging, dankzij het historische experiment Praat met me, geboren om tegen te gaan QQ (berichtendienst die tegenwoordig een grotere entiteit is dan veel technologische entiteiten) maar die in de loop van de tijd niet heeft kunnen bijhouden. Het moet echter gezegd worden dat het plaats maakte voor het jonge bedrijf en zijn oprichter Lei Jun om de weg te volgen.

Er was iets nodig waardoor mensen volledig konden profiteren van Xiaomi-services, dus Lei Jun begreep dat het tijd was om op de markt te komen hardware. Hoe? De eerste lancering Xiaomi-smartphone. Vanaf dat moment was de geschiedenis van het merk Pekingese nooit meer hetzelfde. Waarom dit? Omdat het merk voor vele anderen had begrepen dat het zo is smartphone zou de toegangspoort tot intelligent leven kunnen zijn, ai slimme producten.

xiaomi doelfilosofie toekomst 4

Lei Jun heeft daar altijd op aangedrongen Xiaomi het was niet alleen hardware en het is gemakkelijk te begrijpen waarom: als we kijken naar het drieluik dat perfect de filosofie, het doel en de toekomst van het merk vertegenwoordigt, beseffen we dat Internet en software veel meer bewegen dan wat deHardware op zichzelf voor zichzelf.

Voor iedereen weggedragen 10 jaar van het leven in deze zakelijke omgeving, Xiaomi was niet kleiner: vanaf dat moment was het een cycloon van beginnen e bedrijven minderjarigen die we vandaag herkennen als zeer nuttige partners van de Chinese reus, die deel uitmaken van ons leven, maar ook van cijfers met een enorme diepgang in de Chinese technologie, afkomstig van andere grote concurrenten zoals bijvoorbeeld Lenovo.

Prijs-kwaliteitverhouding, een fundamentele impuls voor het merk

xiaomi doelfilosofie toekomst 3

De toekomst en 'doel di Xiaomi ze hadden ook een andere fundamentele filosofie nodig: de rapporto qualità / prezzo tegen elke prijs. Betaal het goed, haal het meeste: dit vereiste de "kleine rijstkorrel”Van wat het produceerde, produceert en zal produceren. Dit heeft het de afgelopen jaren mogelijk gemaakt om gelijk te worden beursgenoteerd, Met een groei vaste plant.

Hierdoor kon het merk onder andere de prijs van de eerste realiteit hardware succesvol: smartphone steeds duurder maar steeds meer gekocht zonder een minimum aan verlies van de eerder genoemde relatie tussen kostprijs, uiteindelijke prijs en aangeboden kwaliteit, zoals bij Mi 10 Ultra.

Maar wat wil het zijn Xiaomi "later als ik groot ben"? Om eerlijk te zijn, het doel is duidelijk: de belangrijkste bron van onderlinge verbinding zijn van zoveel mogelijk gebruikers, leiden tot Consumentenbedrijf wat gaat verder dan de Consumentenbedrijf, zoals men dacht 10 jaar geleden, zoals het nu is bedacht en zoals het zal zijn in de toekomst, met een steeds hechtere en omslachtiger marktdominantie in continenten zoalsEuropa.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .