Xiaomi Mi Cloud: online documenteditor toegevoegd

OnePlus Nord N10

Clouddiensten zijn nu iets zo automatisch voor gebruikers dat ze ze nauwelijks meer opmerken. Maar hoe belangrijk is het om uw documenten rechtstreeks van daaruit beter te kunnen beheren zonder ze te downloaden? Hierover dacht hij ook Xiaomi, die deeditor di papieren online. tijdens de dienst Ik ben Cloud.

Xiaomi: zo werkt de Mi Cloud online documenteditor

xiaomi cloud-documenteditor

Ervan uitgaande dat u bestanden op elk moment met een enkele klik kunt bewerken, zolang u online bent, om geen nieuws te missen,editor di online documenten di Xiaomi Mi Cloud heeft beide toegang desktop dat Mobiel. Ga bij de eerste naar de site i.mi.com en klik vervolgens op cloud schijf om het te bewerken bestand te uploaden. Vanaf mobiel moet je naar Instellingen, Account, Cloud dienstverlening en klik op cloud schijf om te uploaden en verandering papieren waar je ook bent.

Naast hoe u toegang krijgt, volgen hier de functies van de documenteditor van Xiaomi Mi Cloud: ondersteuning voor online bewerken, synchronisatie meerdere apparaten en Visualizzazione live. Plus, bewaar het vorige versie, voor het geval u uw huidige verliest. Ondersteunde bestanden zijn: .doc, .xlsx, .ppt, .pdf. Het bestand mag niet groter zijn dan 4 GB.

Momenteel is deze optie actief in de Chinese dienst van het Ik ben Cloud, maar het is niet uitgesloten dat het ook in de westerse versie aankomt.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .