Kunt u de Mi Health-app niet vinden? Hier leest u hoe u Xiaomi kunt repareren

xiaomi mi gezondheid

In 2019 werd het gelanceerd Mi GezondheidXiaomi's eigen app voor het verzamelen en weergeven van gezondheidsparameters die zijn verzameld via smartphones en wearables. De app is sindsdien van tijd tot tijd bijgewerkt en verbeterd, zoals blijkt uit de recente toevoeging van de sportmonitoring. Er is echter een bug bij Xiaomi-smartphones waardoor gebruikers de app niet in de la kunnen bekijken.

LEES OOK:
Hoe honderden thema's op Xiaomi te installeren met MIUI Themez

Hier leest u hoe u de Mi Health-app kunt vinden vanwege de bug op Xiaomi-smartphones

Als u uw Xiaomi-smartphone probeert te controleren, vindt u de Mi Health-app mogelijk ook niet. Als dit het geval is, weet dan dat de app daadwerkelijk correct moet worden geïnstalleerd. Ga naar "Instellingen / Apps / Apps beheren”En raadpleeg de lijst met apps die op uw smartphone zijn geïnstalleerd. Hier zou je het moeten vinden, zoals blijkt uit de verschillende rapporten die op het net zijn verschenen (12345). Gelukkig lijkt er een methode te zijn om deze MIUI-softwarefout te omzeilen.

xiaomi mi gezondheid

Zoals een moderator van het Xiaomi-forum opmerkt, is die van Mi Health een al bekende bug van MIUI. Terwijl u wacht tot het daadwerkelijk is opgelost met een softwarefix, is er een manier om het te repareren. Je moet naar "Instellingen / Extra instellingen / Regio”En verander van Italië naar Spanje, India of Indonesië. Door dit te doen, zou u de Mi Health-app in huis en / of in de app-lade moeten zien verschijnen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .