Xiaomi's nieuwe tandenborstelsterilisator is het perfecte badkameraccessoire

xiaomi tandenborstelsterilisator
Credits: Xiaomi YouPin

Na de Oclean-oplossing en het historische model Jordan & Judy, Xiaomi YouPin verwelkomt een nieuwe sterilisator voor tandenborstels, een perfect accessoire om de mondhygiëne compleet te maken en gekenmerkt door een minimaal ontwerp dat niet botst, geschikt is voor elk type badkamer en uiteraard wordt aangeboden tegen een betaalbare prijs.

Xiaomi YouPin en Quange presenteren een nieuwe tandenborstelsterilisator | Functies en prijs

xiaomi tandenborstelsterilisator
Credits: Xiaomi YouPin

In feite, zoals gewoonlijk waar we het over hebben Xiaomi en zijn partnermerken Quange tandenborstelsterilisator - gelanceerd op YouPin - komt met sobere lijnen en een witte kleur die nu een handelsmerk vertegenwoordigen voor de keten van het Chinese bedrijf. De tandenborstelhouder meet 301 x 97 x 85 mm en kan aan de muur worden geschroefd dankzij twee sleuven aan de achterkant.

xiaomi tandenborstelsterilisator
Credits: Xiaomi YouPin

Het onderste deel herbergt vier sleuf voor tandenborstels (zowel klassiek als elektrisch natuurlijk) e twee magnetische slots voor de bril. Binnenin zit een module die steriliseert tandenborstels via UVC-licht, om ze binnen enkele minuten te desinfecteren. Het apparaat is ingeschakeld batterij, zodat u geen wirwar van kabels hebt; hij is ook uitgerust met een handige naderingssensor die de sterilisatie deactiveert wanneer hij nadert om een ​​tandenborstel te nemen.

xiaomi tandenborstelsterilisator
Credits: Xiaomi YouPin

De prijs van het nieuwe sterilisator poort Quange tandenborstels, voorgesteld door Xiaomi YouPin, is te koop op het crowdfundingplatform van het Chinese merk, maar - tromgeroffel - het kan ook voor ons westerlingen worden gekocht voor de prijs van 36 € su AliExpress (hier vindt u de link naar de productpagina).

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .