24% van de smartphones in Rusland is Xiaomi, maar het is nog niet het eerste merk

xiaomi rusland smartphone

Europa wordt steeds meer de favoriete speeltuin van zo'n reus Xiaomi. En als het zich ook gaat bezighouden met wat we een subcontinent als het Russische zouden kunnen definiëren, wordt het echt interessant. Inderdaad, Xiaomi is aanwezig met zijn smartphone de 24% van de markt in Rusland, al is het nog niet het eerste absolute merk.

Xiaomi is het tweede merk in Rusland, maar uitbreiding is aanstaande

xiaomi rusland 2

Volgens het rapport van Canalys, To derde kwartaal 2020 Xiaomi het stond op de tweede plaats in Rusland in de markt smartphone, maar bezet de 24% van de sector, een significant resultaat. Marktaandelen zullen echter zeker een belangrijke te verduren krijgen groei.

Zelfs omdat, Xiaomi begon zijn eigen te monteren Smart TV proprio in Rusland, zodat hij veilig met zijn eigen kan binnenkomen ecosysteem vanaf de voordeur, met een 2021 die haar eigenlijk als de hoofdrolspeler zou kunnen zien.

Dit doet niets anders dan zien Xiaomi als een echte kandidaat voor marktleider in een zeer belangrijk continent als de Europese, waarmee het Chinese merk geweldige resultaten boekt in de belangrijkste markten.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .