Xiaomi, Huawei, Honor, Realme, Samsung: hoe is de smartphoneverkoop eind 2020 geëvolueerd?

xiaomi samsung realme eer smartphone 2020 verkoop

We lopen voor wat dan ook een heel bijzonder jaar voorbij, want geen enkele sector is gespaard gebleven. Maar in de schijnwerpers zetten van de 2020 de sector smartphoneis het noodzakelijk om te begrijpen hoe het zich gedurende het jaar heeft ontwikkeld, om ook te begrijpen hoe ze zullen aankomen Xiaomi, Huawei aan de startlijn, maar ook de jongere spelers houden van Lindahl e Eren en vooral, wie kan ernaar streven te overwinnen Samsung wereldwijd van de 2021?

Xiaomi wijst naar Europa, Realme sensationele buitenstaander, Samsung permanent op de eerste plaats: wie zegevierde voor smartphones in 2020?

samsung realme eer xiaomi 2
Credits: contrapunt

Volgens de rapporten van de drie belangrijkste marktonderzoeksinstituten (ICD, Canalys en Counterpoint), om gestaag terug te keren naar de eerste plaats op wereldschaal voor smartphone è Samsung, die ervoor zorgden dat veel van de Indiase markt werd benut, maar ook de negatieve impact die de beperkingen daarop hadden Huawei, dat voor 3 maand was erin geslaagd het primaat van de Zuid-Koreaanse reus te nemen. Volgens de analist Jia Mo di Canalys"Huawei staat voor de grootste uitdaging sinds het in 2016 de Chinese markt begon te domineren'.

Samsung Queen van 2020, maar Xiaomi heeft alles om de top te halen

Maar het is niet langer een kwestie van twee kanten Samsung e Huawei (nogmaals zonder Apple mee te tellen), omdat er een speler is die de meest veeleisende markt ter wereld maakt, deEuropa, het grondgebied van waaruit u naar de top wilt streven. We praten over Xiaomi, die in het afgelopen jaar zeer hoge verkopen heeft behaald die de moeite waard zijn derde plaats wereld, wat niet poco, vooral in de 10 jaar van het merk. Voor de 2021 vonken worden daarom verwacht, aangezien het zeker niet zal toekijken naar de andere 3 belangrijkste concurrenten, sterk op de Europese markten.

OPPO en vivo oké, exploiteert Realme

Degenen die in een goed verkoopstempo blijven, hoewel ze vooral in China pushen, zijn dat wel OPPO e vivo, die hun positie dicht bij het podium behouden, maar het gevoel heeft dat de komst op de Europese markt de omzetgroei voor het komende jaar zou kunnen stimuleren. Aan de andere kant zijn degenen die bevestiging nodig hebben en lijken te slagen Lindahl, die dankzij de boost van de afgelopen maanden en de landelijke sturing de Singles Day 11.11, heeft de zevende wereldpositie veiliggesteld en pakt de vijfde thuis. Het gevoel is echter dat het merk verder kan groeien.

Nieuw leven voor eer

Wie nu een grote onbekende is, is Eren, dat momenteel betrokken is bij de scheiding van Huawei, wat zou kunnen leiden tot de 2021 aanvankelijk wat problemen, maar daarna zou het kunnen herstellen tot een merk om in de gaten te houden, want het kan voor verrassingen zorgen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .