De goedkope 5G-smartphones van Xiaomi, vivo, OPPO en anderen zullen vanaf 2022 de norm zijn

xiaomi vivo oppo smartphone 5g goedkoop 2022

In de afgelopen twee jaar zijn we geleidelijk een steeds groter bewustzijn van 5G smartphone. Maar wanneer zullen we ze normaal zien? Volgens schattingen zullen we hebben 5G smartphone lage kosten (dus voor iedereen) van merken als Xiaomi, vivo, OPPO en anderen grotendeels pas sindsdien 2022.

Goedkope 5G-smartphones zullen een zeer belangrijke impact hebben op de high-end van Xiaomi, vivo, OPPO en andere merken

5g goedkope smartphone

Om over deze grootschalige mogelijkheid van goedkope 5G-smartphones te praten, was de onderzoeksinstantie Abi Research, die uitlegde hoe minstens 3 van de 5 apparaten (dus 60%) pas vanaf 2022 low-end zullen zijn. een visie die wijselijk de weg insluit die merken als Xiaomi, vivo en OPPO willen inslaan, met als doel een steeds meer geïntegreerde markt van 5G-smartphones te creëren.

Bovendien zullen deze 5G-toestellen vanaf na 2021 de belangrijkste motor van de sector zijn, wat wordt uitgelegd door de directeur van de smartphonebranche van Abi, David McQueen"Veel toonaangevende bedrijven zullen dieper in dit marktsegment doordringen, de 5G-ervaring snel democratiseren en een breder ecosysteem opzetten, ”leggen de onderzoekers uit. Volgens hen zullen “lagere prijzen afhangen van de beschikbaarheid van goedkopere componenten, te beginnen met goedkopere chips gemaakt door Qualcomm, MediaTek en Unisoc.'.

Kortom, we zullen hebben smartphone top Xiaomi-assortiment, vivo, OPPO, OnePlus, Huawei 5G niet langer onbereikbaar, maar zeker toegankelijker en vooral te verkiezen boven een veelvoud aan lage kosten die de markt gemakkelijk in minder dan twee jaar zullen verzadigen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .