ZTE kondigt plannen aan voor 2021: Nubia en RedMagic in de voorhoede en ander nieuws

zte 2021

De laatste tijd lijkt het Chinese bedrijf meer dan snel te gaan, met de voet op het gaspedaal: van binnen poco keer hadden we de eerste smartphone mee camera onder het display axon 20een set-up box met wifi 6Een nieuwe SmartWatch met veel Sp02 en een niet slecht design en er is ook ruimte voor een paar low budget smartphones. Dit is geen toeval en tijdens de laatste Partnerconferentie ZTE heeft de plannen voor de 2021, met een focus op de nieuwe strategie en - uiteraard - Nubië e RedMagic op de voorgrond.

ZTE onthult de kaarten voor 2021 en is serieus

zte axon 20 scherm

Tijdens het evenement dat vandaag in Chengdu, ZTE kondigde de grote veranderingen aan die in de loop van 2021. Komend jaar wil het Chinese bedrijf zijn aanwezigheid thuis op de markt voor smartphone, maar niet alleen. Technologie en kwaliteit zullen de sleutelwoorden zijn, maar het doel zal ook zijn om het merk 'jeugdiger' te maken, met een gedefinieerde strategie 1 + 2 + N.

Dit is een soortgelijk plan als wat is gezien met rivalen van het kaliber van Huawei e Lindahl: kortom, de focus ligt niet alleen op smartphones maar ook op het ecosysteem, met nieuwe slimme producten. Alles gaat hand in hand met de Cloud divisie, om zo een compleet allround scenario met beleving op te bouwen slimme levensstijl gestemd 5G.

Uiteraard zullen deze verbeteringen niet alleen voorbijgaan ZTE maar ze zullen ook een fundamentele rol spelen Nubië e RedMagic. De techgigant is van plan zijn drie smartphonemerken te verenigen, maar op dit moment is niet bekend wat deze keuze zal inhouden. Wellicht zien we Nubia-toestellen of gaming-smartphones met het ZTE-logo samen met dat van de fabrikant, maar op dit moment hebben we nog geen officiële bevestiging.

Dan zal er voor 2021 een forse investering zijn, ook in offline kanalen, met de geboorte van 5.000 verkooppunten. Kortom, de goede bedoelingen zijn er allemaal: het valt nog te bezien wat het nieuws zal zijn op het gebied van smartphones en ecosysteemproducten die komend jaar aankomen.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .