Duitsland opent voor Huawei's 5G, maar onder voorwaarden

huawei matehome smart home-app
pocom3

Grote ommekeer in Duitsland dat op de voorkant 5G, verklaart van kan niet zonder Huawei. Het omarmt dus een standpunt dat in sterke oppositie staat Verenigde Staten e Groot-Brittannië. In tegenstelling tot het laatste lijkt het, volgens wat van de Duitse media is geleerd, dat Duitsland de nationale economie boven 'buitenlandse' belangen heeft gesteld.

18 / 12 update: er is een nieuwe verandering in de tirade tussen Duitsland en de verspreiding van Huawei's 5G. Vind de nieuwe details aan het einde van het artikel.

LEES OOK:
Huawei nog transparanter over het beveiligingsprobleem, onthult de Italiaanse president

Huawei onmisbaar voor de ontwikkeling van 5G in Europa, ook in Duitsland

huawei patenteert autonoom rijdende slimme auto 2

Het lijkt nu duidelijk de positie van Duitsland in het langdurige geschil tussen Huawei en de Verenigde Staten. De Duitse kanselarij heeft zich positief uitgesproken over het gebruik van Huawei-technologieën voor 5G-netwerken. Dit geeft toe dat het onmogelijk is een andere oplossing te vinden die de economie van het land niet schaadt. Door kosten en baten tegen elkaar af te wegen, lijkt het er in feite op dat er geen objectieve redenen kunnen zijn om een ​​veto op te leggengebruik van Huawei-faciliteiten in Duitsland. Dit komt omdat, volgens de eerste uitgevoerde interne audits, het langer kan duren dan verwacht om de volledige Huawei-infrastructuur te vervangen door het werk van andere merken te exploiteren.

Om zich hierover uit te spreken is hetzelfde ministerie van Binnenlandse Zaken dat in niet mis te verstane bewoordingen stelde dat als Duitsland zichzelf de infrastructuur van Huawei zou beroven, het jaren zou kunnen duren om het 5G-netwerk weer op te bouwen, zonder rekening te houden met de economische weerslag die dit met zich meebrengt.

Duitsland bedenkt zich over Huawei's 5G | Update 01/10

Blijkbaar de nieuwe druk uitgeoefend door de VS. het heeft effect gehad op de geallieerde landen in Europa, althans in Duitsland. De Duitse regering staat op het punt er een aan te nemen nieuwe wet op veiligheid dat de facto zou Huawei de toegang verbieden in 5G-infrastructuur. Er zou geen expliciet verbod komen, in tegenstelling tot wat is gedaan door het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, maar de opgelegde inzet zou uiteindelijk het Chinese bedrijf verdrijven. Verschillende aanvullingen, maar identiek resultaat. De wet zal nog steeds de controle van het kabinet van bondskanselier Angela Merkel moeten doorstaan ​​en zou in november opnieuw moeten worden besproken.

Duitsland opent voor Huawei | Update 18/12

Nieuwe Duitse regering retrofront over de deelname van Huawei in de context 5G in Duitsland. Het Duitse kabinet heeft nieuwe wetgeving naar het parlement gestuurd zou Huawei laten deelnemen aan de aanleg van de infrastructuur. Dit met strikte veiligheidsgaranties, ondanks druk van de regering-Trump in de afgelopen maanden. Deze garanties zouden voornamelijk economisch zijn, waardoor Huawei en de andere leveranciers van apparatuur financieel verantwoordelijk van eventuele compromissen. Bovendien krijgen Duitse veiligheidsdiensten volledige toegang tot het netwerk om de integriteit ervan te controleren.

Een opening op het continent wordt verwacht voor Huawei, zoals blijkt uit de aankondiging van de bouw van een telecommunicatiefabriek in Europa. De Amerikaanse media hebben het al over een "tegenslag voor de vertrekkende Trump-regering", met het oog op een Biden-voorzitterschap dat in het verschiet ligt net zo rigoureus maar flexibeler.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .
AnyCubic