MIUI 12 20.12.9 / 10 Gesloten bèta beschikbaar voor verschillende Xiaomi en Redmi | Downloaden

xiaomi miui 12 gesloten bèta
OnePlus Nord N10

Tijdens de ochtend van vandaag MIUI 12 is eindelijk officieel geworden, samen met de nieuwe op het podium gepresenteerd Xiaomi Mi 10 Jeugdeditie (komt naar ons toe Mi 10 Lite Zoom). Het zal nog enige tijd duren voordat de stabiele update tot leven komt, met het Beta-programma dat de komende weken begint. Iets is al verplaatst, zoals blijkt uit de eerste bèta die beschikbaar is op de Mi 10-serie. Parallel hieraan begint de fase Gesloten beta, met de allereerste gebruikers die in previews kunnen testen al het nieuws geïntroduceerd.

28 / 12 update: van de MIUI 12 Beta gaan we over naar de MIUI 12.5 Beta. Zoek de downloadlinks in het speciale artikel.

MIUI 12 is officieel en je kunt het al proberen (op eigen risico) via Closed Beta

We willen een premisse maken: de besloten bèta is niet officieel toegankelijk voor het publiek, zoals duidelijk is. Daarom worden de downloadlinks en de gerelateerde ROM's niet officieel geleverd door Xiaomi, ook al zijn het "niet-officiële" builds. Installeer ze daarom op eigen risico, we nodigen u niet uit om dit te doen en we nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen. Voordat we u naar de beschikbare links laten gaan, herinneren we u eraan dat er al een is lijst met Xiaomi- en Redmi-modellen die wordt bijgewerkt naar MIUI 12.

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die het zouden moeten ontvangen

MIUI 20.12.10

MIUI 20.12.9

changelog:

  • SMS
    • Enkele ervaringsproblemen geoptimaliseerd
    • Stabiliteit en prestatieverbetering

MIUI 20.9.1

MIUI 20.6.18

Hoe de MIUI 12 Beta te installeren

Als u de MIUI 12 Beta wilt downloaden en installeren op uw Xiaomi, Redmi of POCO, we verwijzen u naar de onze specifieke gids.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .