OnePlus 8, 8 Pro en Nord: einddatums voor software-ondersteuning onthuld

oneplus 8 noorden

Sinds wanneer OnePlus beweerde dat Nord N10 5G en N100 zullen ontvangen slechts één grote update, het vertrouwen altijd beantwoord op de software ondersteuning van het bedrijf. Aan de andere kant is de strategie veranderd: niet langer alleen topklasse, maar ook producten voor alle budgetten. Een nieuwigheid die alleen invloed kan hebben op het beheer van updates, hoewel de ontwikkelaars dat hebben gespecificeerd OnePlus North zal het hebben dezelfde behandeling als vlaggenschepen, dan OnePlus 8 en 8 Pro.

LEES OOK:
OnePlus en Google Pixel: samenwerking in de pijplijn?

Heb je OnePlus 8, 8 Pro of Nord? Dat is wanneer de software-updates worden voltooid

Tot nu toe hebben we geleerd dat OnePlus gewend is aan te bieden drie belangrijke updates op hun smartphones. Een regel die niet mag variëren voor de high-end, maar die in de loop van de tijd kan veranderen. In tegenstelling tot andere bedrijven betekent de jonge leeftijd van OnePlus dat de marktpositionering jaar na jaar wordt aangepast aan de wil en behoeften. Van een simpele start-up geboren uit een uitloper van OPPO, beweegt het bedrijf zich naar meer "reguliere" kusten, waarbij het zijn commerciële voorstel varieert.

oneplus 8 pro nord software-ondersteuning

Maar naast de grote updates van Google, de beveiligingsupdates, met de relatieve patches die de rol spelen van het opvullen van eventuele beveiligingsfouten. In dit verband is een speciale pagina gepubliceerd waarop de einddatums ondersteunen. Althans voor de nieuwste serie vlaggenschepen van OnePlus 8 e 8 Pro, zal de maand zijn van april 2023, mentre per noorden quello di Juli 2023. Vanaf deze maanden worden er geen updates met betrekking tot beveiligingspatches uitgebracht.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .