Verkoopkampioen OnePlus Nord ... in Noord-Europa

oneplus north verkoop 3
ECOVACS

Nadat de grote hype rond de release ontstond, compleet met uitgebreide discussies over daadwerkelijke efficiëntie, OnePlus North blijft een 5G-oplossing tussen zeer gewaardeerd, ook in termen van verkoop. In feite boekte het middensegment van het Chinese merk een sterke groei in Noord Europa, waaruit het inspiratie haalt.

OnePlus Nord registreert aanzienlijke verkoopcijfers in Finland, Denemarken en Nederland

OnePlus North verkoop Noord-Europa Nederland Finland Denemarken

Volgens onderzoek uitgevoerd door contrapunt, dankzij het middenbereik noorden, OnePlus heeft zichzelf opgelegd verkoop Q3 2020 uitzonderlijk in drie zeer interessante markten van de Noord Europa, al met al Finland, Denemarken e Nederland, waar het een enorme groei heeft doorgemaakt. Inderdaad, in het voormalige Nederland groeide het voorbij 412% in slechts een kwart, waardoor reuzen achterblijven zoals OPPO e Xiaomi, verre van die cijfers, naast het feit dat de noorden is de best verkochte smartphone in middenklasse bereik.

oneplus nord sales noord europa

Hetzelfde lot gebeurde in Finland, Waar OnePlus North is de best verkochte smartphone in het bereik tussen 250 en de meest 399 €, met het merk Pete Lau gerangschikt als eerste in marktaandeel van de verkoop met de 53%. Ten slotte is het ook vermeldenswaard dat het uitstekende resultaat in Denemarken is, waar het bedrijf momenteel op de tweede plaats staat achter Samsung, maar altijd met het noorden op de eerste plaats in zijn prijsklasse.

oneplus nord sales noord europa 2

Kort gezegd, OnePlus North zoals in landen waar essentialiteit en concreetheid de meesters zijn, maar het kan niet anders, aangezien het principe van ontwerp en productie herinnert aan de Noord Europa.

⭐️ Ontdek de GizChina adventskalender met 25 superaanbiedingen om elke dag te onthullen tot Kerstmis .