Telegram Down: disservices en toegangsproblemen voor iedereen | 16 december

telegram naar beneden

vandaag, 16 december, melden velen verbindingsproblemen bij het openen van de beroemde berichten-app: Telegram Beneden in Europa en Italië, met talrijke inefficiënties en veel gebruikers die dezelfde problemen ondervinden. Dit is wat er in deze uren gebeurt.

Telegram Down in Europe: dit is wat er gebeurt tussen toegangsproblemen en inefficiënties | 16 december

Telegram neer

Rapporten met betrekking tot Telegram Beneden vandaag 16 december komen van veel gebruikers via het platform Downdectector en het was al een tijdje niet meer gebeurd(). Niet alleen Italië, maar ook verschillende Europese en niet-Europese landen lijken te zijn getroffen door de inefficiënties met betrekking tot de berichten-app. Telegram is Down en het is niet mogelijk om in te loggen: ze worden gerapporteerd verbindingsproblemen en defecten bij het verzenden en ontvangen van berichten. Het is ook geen probleem met alleen de versie mobiel maar ook de tegenhanger desktop lijkt aan dezelfde problemen te lijden.

Telegram op 16 december

Zoals te zien is op de kaart hierboven en daaruit poco hierboven groeien de rapporten gestaag en daarom worden de probleemgebieden dichter. We hebben momenteel geen communicatie van het Telegram-team over de oorzaken van de inefficiënties en zodra we meer weten, zullen we dit artikel bijwerken met alle details van de zaak.

Heeft u storingen opgemerkt in het berichtenplatform? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .