Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro richting modding: kernelbroncode gepubliceerd

xiaomi mi 10t pro modding broncode kernel download
OnePlus Nord N10

Op een afstand van poco minder dan drie maanden heeft het bedrijf van Lei Jun eindelijk de kernelbroncode van Xiaomi Mi 10T e Mi 10T Pro, de huidige topmodellen van de familie, waarmee ze opnieuw haar toewijding en openheid voor externe ontwikkelaars en de wereld van modding hernieuwt.

Xiaomi Mi 10T en Mi 10T Pro: kernelbroncode beschikbaar | Downloaden

xiaomi mi 10t pro modding broncode kernel download

Zoals we vaak hebben opgemerkt, zijn ontwikkelaars dankzij deze mogelijkheid in feite in staat om allround apparaten te gebruiken om aangepaste ROM's, aangepaste kernels, mods en nog veel meer tot leven te brengen. De opening naar de modding is vaak een van de aspecten waarmee de meest actieve gebruikers in deze zin en het feit dat Xiaomi heeft het kernel broncode di I 10T e Mi 10T Pro het is zeker een voordeel. Dus laten we veel nieuws verwachten en misschien een herstel TWRP gewijd.

De twee topklasse delen dezelfde kenmerken, behalve de fotografische sector: deze overeenkomsten zijn ook te zien aan de kernelbroncode, verenigd voor beide modellen. Wat betreft de nieuwste Xiaomi-smartphones die in deze zin zijn geopend, vinden we de recente publicatie van de gerelateerde gegevens naar verschillende apparaten uit de Mi 8- en Mi 9-serie.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .