Xiaomi Mi Watch-updates met ondersteuning voor dutjes en andere verbeteringen

In de afgelopen maanden heeft het bedrijf van Lei Jun nooit zijn eerste smartwatch opzij gezet en updates aangeboden zelfs met grote verbeteringen. En eigenlijk is er ook voor de maand december geen nieuws van poco: de nieuwe update voor Xiaomi Mi Watch brengt een aantal functies met zich mee die de meest veeleisende gebruikers zullen overtuigen.

Xiaomi Mi Watch blijft belangrijk nieuws ontvangen

xiaomi horloge

In feite is er meer dan een jaar verstreken sinds het debuut van Xiaomi Mi Watch en ondanks deze tijd laat de nieuwe update via OTA (uiteraard thuis verkrijgbaar, de smartwatch heeft China nooit verlaten) zien dat deze niet aan de kant is gezet. Het apparaat is verrijkt met ondersteuning voor ai dutjes overdag, functie die de slaap kan volgen, zelfs tijdens een korte rustperiode.

Maar hier houdt het niet op, want Xiaomi heeft ook geavanceerde monitoring van deactiviteit cardiaca, met de mogelijkheid om een ​​notificatie in te stellen bij registraties abnormaal. Het nieuws gaat verder met een nieuwe modus van intelligente energiebesparing (voor de nacht) en de toevoeging van nieuwe wijzerplaten.

Daarnaast zijn er ook verschillende softwareverbeteringen, met optimalisaties voor datasynchronisatie, voor de koppeling tussen Xiaomi Mi Watch en de smartwatch en ook voor het aantal stappen. Al dit nieuws voor Chinese gebruikers herinnert ons eraan dat het debuut van de Mi Watch Global op de Italiaanse markt wordt verwacht voor de maand december: we hopen binnenkort meer te weten (en we hopen dat de software deze verbeteringen al bevat)!

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .