Hier zijn de minst resistente smartphones van 2020 voor JerryRigEverything

jerryrigeverything
ECOVACS

We hebben nu de 2020, een jaar vol nieuws, maar wat waren de steeds minder resistente smartphones wijnoogst? Ons vertellen is een van de nieuwste video's van JerryRigEverything, waarin Zach de geteste smartphones terugzoekt om te begrijpen welke zich beter gedroegen en welke slechter. Gelukkig zijn de jaren waarin zelfs sommige toppers bij stress doorbraken of zelfs breken, allang voorbij. Maar dat betekent niet dat alle smartphones even resistent zijn, integendeel.

JerryRigEverything onthult welke de meest (en minst) resistente smartphones van 2020 zijn

Hoewel OnePlus een goede reputatie heeft opgebouwd met duurzame smartphones, kan dat niet gezegd worden OnePlus North. JerryRigEverything stemde erop als de smartphone minder resistent onder degenen die in 2020 onder druk kwamen te staan. Zijn achilleshiel wordt weergegeven door het plastic frame in plaats van metaal, wat hem in gevaar brengt als het gaat om het buigen van het lichaam.

De andere smartphone die door Zach is afgewezen, lijdt geen twijfel Black Shark 3. In dit geval is het niet de minst resistente, maar de moeilijker te repareren vanwege het bizarre lichaam dat tijdens de engineeringfase werd gekozen. Het atypische ontwerp ziet een kruising tussen glas en metaal, waarbij meerdere secties moeten worden gedemonteerd om de achterkant te verwijderen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat om toegang te krijgen tot het moederbord en de batterij het display moet worden verwijderd, een risicovolle en verre van eenvoudige bediening.

LEES OOK:
Xiaomi Mi 11 kan in een draak veranderen: zien is geloven!

Kijkend naar de positieve kant van 2020, Google Pixel 5 bewees zichzelf als de smartphone met de gemakkelijker vervangbare display. Bij moderne smartphones is het nodig om bijna alle interne componenten te verwijderen om dit te doen, terwijl je met het nieuwste model van Google het veel gemakkelijker kunt doen. Tegelijkertijd wees JerryRigEverything erop dat de door Google gepubliceerde gerecyclede metalen behuizing eigenlijk bijna volledig van plastic is.

Maar de zwaarste van alle geteste is een underdog, dat wil zeggen Google Pixel 4a. Ondanks dat hij een behuizing had van "verouderd" plastic, bleek hij extreem sterk te zijn, ook dankzij een behuizing die kleiner is dan het gemiddelde van smartphones en daarom minder onderhevig is aan buiging bij buigtests.

⭐️ Ontdek de GizChina adventskalender met 25 superaanbiedingen om elke dag te onthullen tot Kerstmis .