Hoe systeem-apps van Xiaomi MIUI te verwijderen

OnePlus Nord N10

Je hebt een smartphone Xiaomi en je bent op zoek naar een methode om dat te doen verwijder systeem-apps aanwezig in de MIUI? Dan is deze gids iets voor jou, ook omdat de root is niet noodzakelijk. Bij geïmporteerde smartphones, vooral die op basis van MIUI China, kan de aanwezigheid van bloatware vervelend zijn. In tegenstelling tot de ROM Global en EEA, heeft de China een hele reeks functies die hier mogelijk nutteloos of onbruikbaar zijn. Daarom kan het verwijderen van onnodige apps handig zijn, vooral als je een smartphone hebt met weinig intern geheugen.

Hier is de methode om de systeem-apps te verwijderen die zijn geïntegreerd in Xiaomi MIUI

Kortom, net als bij andere smartphones, staat Xiaomi niet toe dat een app wordt verwijderd om mogelijke problemen te voorkomen. Ja, want het verwijderen van bepaalde apps kan leiden tot storingen aan de smartphone. Juist om deze reden zou ik willen aannemen dat deze procedure alleen moet worden uitgevoerd als u weet wat u doet. Het personeel van GizChina.it aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het geval er iets misgaat. Dat gezegd hebbende, zijn hier de te volgen stappen:

  1. Ga naar binnen "Instellingen / Mijn apparaat / Alle specificaties”En klik een aantal keer op de MIUI-versie om de ontwikkelaarsopties te ontgrendelen
  2. Ga naar binnen "Instellingen / Aanvullende instellingen / Opties voor ontwikkelaars"
  3. In de rubriek "Debugging", Schakel de items in"USB debugging","Installeer via USB"En"USB-foutopsporing (beveiligingsinstellingen)"

Op dit punt moet u downloaden Xiaomi ADB / Fastboot-hulpprogramma's van deze link. Als het .jar-uitvoerbare bestand niet start, download en installeer dan het Java Development Kit. Start de Xiaomi-tool, verbind de smartphone via een USB-kabel met de pc en stel vanaf het scherm de modus voor bestandsoverdracht in.

xiaomi hoe miui-systeem-apps te verwijderen

Door dit te doen, kunt u met Xiaomi ADB / Fastboot Tools de systeem-apps verwijderen die standaard zijn geïnstalleerd in Xiaomi MIUI. Kijk wat je doet, want vanaf hier kun je ook apps als Clock, Calendar, Calculator en Android-elementen verwijderen. Als u iets heeft verwijderd dat u niet wilde verwijderen, kunt u dit altijd herstellen en herstellen via de "Herinstallatieprogramma'.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .