Huawei P50 Pro-protagonist van een nieuw conceptweergave

huawei p50 pro

Omdat er nog geen afbeeldingen beschikbaar zijn, is het gebruikelijke spel begonnen voor degenen die raden hoe het zal worden gedaan Huawei P50 Pro. In de afgelopen weken zijn er mensen die het hebben geprobeerd maak het heel fantasierijk en die waarschijnlijk niet in de werkelijkheid worden weerspiegeld. Zelfs de concept render vandaag is uitsluitend gebaseerd op indiscreties, hoewel ze afkomstig zijn van een betrouwbaardere bron zoals de leaker Teme. Om deze reden is het op zijn minst de moeite waard er rekening mee te houden, al was het maar als suggestie voor de verbeelding.

08 / 01 update: een nieuw concept, dit keer geloofwaardiger, laat zien hoe de Huawei P50 Pro eruit zou kunnen zien. Vind alle afbeeldingen aan het einde van het artikel.

Een nieuw concept doet ons voorstellen hoe de Huawei P50 eruit zou kunnen zien

Terugkerend naar de geschiedenis van Huawei, was er met P9 een enorme sprong voorwaarts in fotografisch opzicht, met een ontwerp dat vervolgens werd overgenomen en verbeterd met de P10. Bij Huawei P20 Pro was er een verandering van horizontale naar verticale opstelling, met de zogenaamde stoplichtcamera die we ook op de P30 Pro testten. Ten slotte is bij P40 Pro en P40 Pro + het 'stoplicht' een rechthoekige doos geworden, uitgebreid naar plaats maken voor een meer geavanceerde (en omslachtige) sector. Op dit punt zijn er twee paden voor de Huawei P50, P50 Pro en P50 Pro +: hervat het ontwerp van de P40 of ga voor een nieuw pad.

Als we de directe rivaal van Samsung nemen, van Galaxy S7 naar de nieuwste S20, is er een meer continue evolutie geweest, met herhaalde ontwerpwijzigingen voor de respectieve camera's. En voor de volgende Samsung Galaxy S21 is een verdere wijziging bijna bevestigd, zoals de uitgelekte renderingen onthullen. Hier dan, dat het niet zou verbazen dat Huawei zich ook voorbereidt om hetzelfde te doen, door een nieuwe doos te adopteren om de sensoren van de P50-serie te bevatten.

huawei p50 pro

In de lijn van deze geruchten heeft gebruiker Guilherme Alves een mogelijke afbeelding van de Huawei P50 Pro gemaakt, een gewaagde weergave van het vlaggenschip van Huawei 2021, of je het nu van voren of van achteren bekijkt. De voorkant implementeert een volledig randloos display, aan alle kanten gebogen en met één dubbele selfie camera ponsgat linksboven. Afgezien van de overdreven krappe randen, zal Huawei hoogstwaarschijnlijk het ontwerp van de voorkant hergebruiken dat is aangenomen met de P40-serie.

Op dit punt verschuift de aandacht naar achteren, waar Guilherme een fotografische module heeft geplaatst die de indiscreties van Teme volgt. We hebben dus een soort re-voorstel van de circulaire module van de Mate-familie, maar naar één kant verplaatst en aan één uiteinde gesneden. Een absoluut cirkelvormige look, maar waarvan we zeker weten dat die ter discussie zou staan, gezien de vreemdheid en asymmetrie ervan.

LEES OOK:
Instorting voor Huawei in Europa, verloor meer dan de helft van de markt

Nieuw concept van Huawei P50 Pro | Update 08/01

In afwachting van meer concrete bronnen om de kenmerken van de P50 te onthullen, probeerde een renderkunstenaar zich de Huawei P50 Pro voor te stellen. Een nieuw concept, dit keer waarschijnlijker, onthult een apparaat dat erg lijkt op de P40-serie, vooral achterin . In de rechthoekige doos linksboven bevindt zich de quad-camera uitgerust met een periscopiale telelens, een klassieker voor Huawei-vlaggenschepen.

Nog een aanraking à la We vinden Huawei op het rechterframe, waar de rode Power-knop typisch voor de Mate-familie opvalt. Aan de voorkant is het display altijd geperforeerd, maar dit keer met een enkel gat en in het midden gepositioneerd in plaats van zijwaarts. Of het nu aannemelijk is of niet, het is nog vroeg om te zeggen: als je in de tussentijd alle informatie wilt weten waarover we tot nu toe beschikken over Huawei P50, P50 Pro en P50 Pro +, dan verwijzen we je door in het speciale artikel.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .