MIUI 12.5 Beta beschikbaar voor verschillende Xiaomi en Redmi | Downloaden 20.1.13

xiaomi miui 12.5 bèta

Tegelijkertijd met de presentatie van de Mi 11-serie, Xiaomi kondigde de start aan van het testen van de nieuwe MIUI 12.5 Beta. Het zal moeten wachten voordat de nieuwbouw op een stabiele manier vorm krijgt, maar dit is de eerste stap in deze richting. In afwachting van het concreet testen is het ontwikkelteam begonnen met de Early Access-fase, waardoor gebruikers kunnen deelnemen aan de registratie. Hier is dan de model lijst smartphones die compatibel zijn met de nieuwe versie van MIUI.

Laatst bijgewerkt: 14 januari

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die worden bijgewerkt

Xiaomi start registraties voor de MIUI 12.5 Beta: hier zijn de compatibele modellen

Wat betreft de MIUI 12 Beta, het uitgangspunt is hetzelfde: technisch gezien staat de MIUI 12.5 Beta voor niemand open, maar alleen voor een beperkt aantal gebruikers. Verder zijn dit ROM's gericht op het Chinese publiek, dus met alle beperkingen van Aziatische firmware. Dus installeer ze op eigen risico, wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele problemen.

xiaomi miui 12.5 bèta

De onderstaande modellen vertegenwoordigen slechts een deel van de volledige lijst, d.w.z. de modellen die deel uitmaken van de eerste golf van bètatesten. We herinneren u eraan dat we het hebben gehad over het nieuws van MIUI 12.5 in het speciale artikel.

21.1.13

  • changelog
    • Systeem
      • Knokkel-snelkoppelingsbewegingsfunctie, schakel knokkelgebaar in het gebied screenshot, knokkeltekening letter V, Xiao Ai en screenshot-opties in. Functiepad: Instellingen-meer instellingen-snelkoppelingsgebaren
      • Aangepast model: Mi 11

Eerdere releases

21.1.12

20.12.28


Hoe de MIUI 12.5 Beta te installeren

Als u de MIUI 12.5 Beta wilt downloaden en installeren op uw Xiaomi, Redmi of POCO, we verwijzen u naar de onze specifieke gids.

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .