MIUI 12 EER, wereldwijd en China: complete roadmap voor Xiaomi en Redmi

miui 12 xiaomi

Het werk gaat door Xiaomi om de MIUI 12 e zijn nieuws op zoveel mogelijk modellen, zelfs gebrandmerkt redmi. Onlangs is de update op dergelijke telefoons aangekomen Mi 10 en Mi 10 Pro, Mi 9T en Mi 9T Pro, Mi 8 Lite e Redmi Note 9, om er een paar te noemen. Maar degenen die het nog niet hebben ontvangen, kunnen zich terecht afvragen wanneer het op hun model zal aankomen. Om deze reden hebben we besloten om alle gegevens in ons bezit te verzamelen, inclusief een laatste Xiaomi-bericht op Weibo, en er een samen te stellen complete roadmap. Dit omvat niet alleen de timing van de MIUI 12 China Stal, maar ook die met betrekking tot de versies Globaal ed EER.

Laatst bijgewerkt: 14 januari

LEES OOK:
Xiaomi en MIUI 13: lijst met modellen die het zouden moeten ontvangen

Xiaomi en Redmi, MIUI 12 komt eraan: hier is de nieuwe update-roadmap

xiaomi mi 10 miui 12 test met laag volume

MIUI 12 EER


MIUI 12 wereldwijd


MIUI 12 China

⭐️ Volgen en ondersteunen GizChina su Google Nieuws: klik op de ster om ons in de favorieten in te voegeni .