Neabot NoMo Robot Vacuum Review: het is een van de krachtigste stofzuigers en reinigt zichzelf

OnePlus Nord N10

Op papier is de Neabot NoMo Robotstofzuiger het bevat praktisch het beste dat er in de wereld van robotstofzuigers te vinden is. Een markt die, laten we eerlijk zijn, nu boordevol alternatieven zit, waarvan sommige zeker zeer geldig zijn, zoals de Roborock S5 Max en de Dreame D9. En ja, het is eerlijk om te zeggen dat - in zekere zin - de overgrote meerderheid van robotstofzuigers er hetzelfde uitziet, op een paar kleine technische verschillen na.

Sommige hebben een iets krachtigere zuigkracht, sommige hebben een grotere vuilcontainer, sommige kunnen tapijten herkennen enzovoort. En dan is er de Neabot NoMo Robotstofzuiger dat zichzelf reinigt, dankzij een oplaadkoepel met een vuilzak die maandelijks moet worden vervangen of geleegd, waarmee een van de meest vervelende problemen met deze specifieke apparaten wordt opgelost: reiniging en onderhoud.

Neabot NoMo Robot Vacuum Review: de robotstofzuiger die zichzelf reinigt

Inhoud van de verpakking

Gezien de aanwezigheid van een veel grotere oplaadbasis, waarmee de robot zichzelf leegmaakt, is de verpakking van destofzuiger Neabot NoMo Robot Vacuum het is aanzienlijk omvangrijker dan dat van de andere leden van de categorie.

Binnen vinden we:

  • Hoofdonderdeel
  • afstandsbediening
  • adapter
  • batterij
  • Stofcontainerzakken x3
  • Vervangend HEPA-filter
  • Vervangende zijborstels x2
  • Oplaadstation

Ontwerp en materialen

L'stofzuiger Neabot NoMo Robot Vacuum is een high-end robotstofzuiger, en als zodanig zijn de materialen waarmee het is samengesteld, evenals de robuustheid van de constructie van een hoog niveau. Het ontwerp verschilt daarentegen in het minst niet van de andere modellen gemaakt door de satellietbedrijven van Xiaomi: het lichaam wordt beschermd door een witte ABS-behuizing, daarboven bevindt zich de lasersensor voor navigatie (die echter in het midden van de robotstofzuiger), wordt de vuilcontainer op het onderste deel van de omtrek geplaatst, enzovoort. Kortom, op het eerste gezicht destofzuiger Neabot NoMo Robot Vacuum het lijkt misschien identiek aan alle andere leden van de categorie.

Maar dingen veranderen met het oplaadstation. Inderdaad, de "basona" (geef me de term door). Want dit is precies het kenmerk dat de Neabot robotstofzuiger onderscheidt van alle andere modellen. Ok, de meest oplettende van jullie zal zeker een zekere gelijkenis hebben opgemerkt tussen destofzuiger Neabot NoMo Robot Vacuum en de Proscenic M7 Pro, maar dit is een ander verhaal, ook omdat het Neabot-model de vloerwasfunctie niet integreert, in het voordeel van twee zijborstels.

In ieder geval is het oplaadstation gemaakt absoluut prima, aan de bovenkant is er een opening waarmee het compartiment met de vuilzak kan worden bereikt, en een motor is geïntegreerd waarmee alles wordt opgezogen. De automatisch ledigingsproces het is heel eenvoudig: de robot zal vanaf de voorkant op het laadstation gaan, beginnen met legen en, wanneer het proces is voltooid, draaien en beginnen met opladen.

Maar het is goed om een ​​niet onverschillig detail in gedachten te houden: hoewel het ledigingsproces slechts 15 seconden duurt en zeer effectief is, lawaai van de operatie het bevindt zich op zeer hoge niveaus en is zeer dicht bij dat van een opstijgend vliegtuig.

Geavanceerde apps en functies

Il Neabot NoMo Robotstofzuigerhet wordt beheerd door de smartphone via de Neabot Home-applicatie die helaas alleen in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Chinees is vertaald. Geen Italiaan dus, en het is echt jammer, want het is een goed gemaakte en zeer gemakkelijk te gebruiken app.

Na het verbinden met het draadloze netwerk en de eerste mapping van het huis, wat ik je aanbeveel door alle obstakels te elimineren die de robotstofzuiger op zijn pad zou kunnen vinden, de controle van de verschillende was- en zuigmodi, alle geïntegreerde functies in de robotstofzuiger kunnen ze worden aangepast en beheerd met extreme eenvoud.

Opnieuw worden de plattegronden van het huis gemaakt in totale autonomie, op dezelfde manier die we hebben gezien in de andere robotstofzuigers, en in de sectie Slimme kaarten u kunt 3 soorten gebieden toevoegen: gebieden met enkele doorgang, die met dubbele doorgang en die moeten worden vermeden.

U kunt duidelijk kiezen tussen drie niveaus van afzuiging beschikbaar en stel de geplande schoonmaak in (ook op basis van de kamer en tijd): en deze mogelijkheid is erg handig omdat het bijvoorbeeld de mogelijkheid biedt om de studio om de twee dagen schoon te maken in combinatie met de dagelijkse schoonmaak aan het einde van elk ontbijt , lunch of diner.

Zuigkracht en reinigingskwaliteit - Neabot NoMo Robotstofzuiger

Gewend om modellen te gebruiken die in staat zijn om de vloer te stofzuigen en te wassen, geef ik toe: ik voel een klein gebrek aan deze functionaliteit. Maar het moet worden toegegeven dat de reinigingsprestatie het sterke punt is van de Neabot NoMo Robotstofzuiger. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de geïntegreerde motor die een zuigkracht van 2700 Pa kan garanderen, ondersteund door dubbele zijborstels en door een centrale eenheid die is ontworpen om verstrikking van lang haar of dierenharen te voorkomen.

De kwaliteit van het reinigen met het maximale vermogen van Neabot NoMo Robotstofzuiger het is echt uitzonderlijk, en kan omgaan met stof, dierenhaar, haar enzovoort, enzovoort, zowel op tegelvloeren als op parket, tapijt of vloerkleden. Vanuit dit oogpunt is het echt uitzonderlijk.

Il lokalisatie- en mapping-systeem dan is het zeer effectief en kan de robot bij elke gelegenheid op zijn best bewegen, zelfs in de aanwezigheid van nogal vervelende obstakels, die altijd heel goed zullen worden omzeild. Aan de voorzijde bevindt zich een goed werkend antibotsingssysteem en zijn valbeveiligingssensoren geïntegreerd waarmee het trappen of treden kan detecteren.

Het automatisch legen is dan goed functioneel, ook al zou dat kunnen gebeuren - in het geval van veel dierenharen - er kunnen zich klonten vormen die nauwelijks kan door het leegloopgat gaan.

Levensduur van de batterij

Ook de accu is uitstekend, wat volgens het bedrijf een continue reinigingstijd van 3 en een half uur moet garanderen in ruimtes van ongeveer 200 vierkante meter. Prestaties die ik ook in het dagelijks leven heb gevonden: om een ​​gebied van ongeveer 100 vierkante meter schoon te maken, met maximale zuigkracht, de Neabot NoMo Robotstofzuiger het heeft de batterij met 45% verbruikt, wat me hoop geeft dat de beloften van het bedrijf waar zijn.

Prijs en conclusies - Neabot NoMo Robot Vacuum

De prijs van Neabot NoMo Robotstofzuiger is 499,00 euro op Amazon. En ja, dit is een vrij belangrijk cijfer dat potentiële kopers eraan zou kunnen herinneren om verschillende alternatieven te evalueren die misschien ook een vloerwassysteem zouden integreren. Gelukkig met de onze coupon (hieronder gevonden) je kunt het met één kopen korting tot 16% en wat het uit te betalen bedrag in feite veel interessanter maakt.

De realiteit is dat voordat u overweegt om deze robotstofzuiger te kopen, u uw behoeften echt moet kunnen evalueren: als u een uitgebalanceerd systeem wilt dat de vloer kan stofzuigen en wassen, is dit waarschijnlijk niet de juiste keuze, maar als u dat wilt een robot die alleen zuigt, in staat is om hoogwaardige reinigingsprestaties en minder veeleisend onderhoud te garanderen, dan is de Neabot NoMo Robotstofzuiger moet worden beschouwd als een eerste alternatief.

 

NB Als u het vakje met de code of de link naar de aankoop niet ziet, raden we u aan om de AdBlock uit te schakelen.

Neabot NoMo Robot Vacuum - Amazon Italië

Koop de Neabot NoMo Robotstofzuiger met korting, met onze kortingsbon op Amazon!

Meer Minder
409,10 €
LinkedIn
Neabot NoMo Robotstofzuiger

Koop de Neabot NoMo Robotstofzuiger met korting, met onze kortingsbon!

Meer Minder
419,16 €
LinkedIn